Joystick for NOKIA phones (Алатка без која неможат Нокиа-Гејмерите да функционираат)

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
snakeZ.gif
snake.jpg

Јoystick for NOKIA phones

joystick.jpg

PRICE 3.65 USD Using the Nokia joystick for playing snake game on Nokia phones as you can break the highest score continuously. It is more fun and convenience tool for you. Drive it for breaking the highest score of your Snake game record right now !

oва го најдов од еден официјален сајт на еден од моите супортери за мобилна дополнителна опрема :) :pos: лудило.

орг. превземено од http://www.gsm-support.net/joystick-for-nokia-phones-p75.en.html

ROFL! Сакам едно! Поддржава други Нокии или само 3310? :pos2:

Ej ЗАКОН....НЕКРО го имаш пер ова кај тебе бе???ја имам 3310ка:vozbud:ќе си го срушам 4000и кусур рекордот шо ми е

Не си нормален бе ме умре од смеење. А башка на кој нокиа си го вметнал. а има копче кај палката ко за возење авиони? :pos:

Ej ЗАКОН....НЕКРО го имаш пер ова кај тебе бе???ја имам 3310ка:vozbud:ќе си го срушам 4000и кусур рекордот шо ми е
нарачај си го преку интернет, имам оставено линк на крајот од постот, мислам дека е некои 2/3 долари, со се пошта (не преку дхл/емс/упс) ќе ти дојде до максимум 10/11 долари тоа се помалце од 470 денари да ти стигне до дома.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom