Еј значи ова е веќе невидено.

Ете каде ни се трошат парите од буџетот т.е данокот што го плаќаме.На пречеци и тоа ако добро разбрав дали со 200 или пак со 20 автобуси.Како и да е многу е.Замислете колку бензин само ќе потрошат и тоа за глупости.

Инаку за Јохан нема да коментирам многу туку само неколку работи ќе кажам.
-Прво: Не знаеме каде бил нависитна 2001година и дали навистина утепал некого.Ако утепал цивили,нормално е нели дека треба да одговара.Не велам дека од другата страна нема,но како и да е оној што убивал мое мислење е дека треба да си ги сноси последиците.
-Второ: Жена му имаше огромни привилеѓии за овие 8 години.Да не кажам исто како на кралица.

Мислам дека требаше малку да се замисли и да се запраша како живеат 30% од луѓето во Македонија.
-Трето:Денес не требаше оваа воопшто да се случи?Бесплатни автобуси,сендвичи,а за песни и славење немаше воопшто потреба.
И зашто има потреба владата да организира вакви настани.Требаше само да известат два три дена однапред и секој кој се чувствува горд и смета дека треба да оди,да си отиде на своја сметка.На крај.Самото тоа што настанов го даваа на Сител ми се одмили тотално.
-Четврто:Ако Јохан толку време не си го видел семејството мислам дека требаше да ги одпоздрави оние кои отидоа на аеродром и да си го земе семејството и да си појде дома.
Наместо така тој го занемари тоа и тргна во монтажната негова прослава..Се обрати во два наврата колку што можев да приметам.Вториот пат му беше даден лист и тој само читаше што пишува на него.А листот бог пита чив бил.
И повеќе од јасно е дека типот ќе се бори за власт,а тој патриот што го нарекуваме денес,можеби во иднината ќе дели тендери со Ахмети.Баш како што тоа денес го прават овие политичари.
П.С За мене вистински патриот не претставува човек кој пред толпа луѓе прочитал текст напишан од друго лице,дека ја сака Македонија.
За мене патриот е да си седи дома,да си гледа и чува децата и истите да си ги воспита за тоа како да си ја сакаат својата земја.