Johnnie Walker...

• Креатор на темата Креатор на темата Makarov's Lead
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Незнаев темава во кој подфорум да ја сместам али затоа модераторите ќе си ја завршат работата доколку е потребно...Вака,дали некој знае што е разликата помеѓу пакувањата на вискиво зошто видов на Freeshop имаше повеќе како:Gold Label,Red Label,Green Label,Blue Label (Што беше и најскапо околу 115 еура),после тоа black label пакувањата се различни,цените исто и со тоа ваљда и вкусовите,јас искрено кај нас го имам сретнато Red Label и тоа сум го пробал додека овие другиве не па ај некој поискусен со ова нека пише.:cool:

Ne bese ti toj sto bese protiv pijancenje kaj mladite? Prva sredno sega zavrsi, mal si za pijalokov :D

Јас мислам дека тоа се годините на производство,секоја од боите е прозиведена во различна година,а со тоа и има различна цена,секако

Сеое се разликува по состојките од кое се правени и колку години се лежени.
Имаш детали на Википедија
Линк

Ne bese ti toj sto bese protiv pijancenje kaj mladite? Prva sredno sega zavrsi, mal si za pijalokov :D

Акаунтов ко користам заедно со брат ми верувал или не пошто он појше е на форумов па го искористив...

Бидејќи не пијам ќе морам да ти дадам линк
http://www.johnniewalker.com/global/blends/
Инаку распонот на цените не ти е точен. Зборувам за горната граница.:coffee:

Ако мислиш за споменатат цена на Blue Label беше толку околу 100 до 115 еура тоа на freeshop видов мислам дека беше за 2литра изгледа таа цена сум ја видел,али не е битно да се задржиме на прашањето.

Денес во маркетот во Рамстор Green Label 15 years old 3200 ми се чини дека беше:( слабо паре и ја имам пробано Red Label многу е мајка(y)Black Label-от мислам дека е поскап беше

Мислам дека бурбонот и другите блендед виски, немаат шанса со сингл малт категоријата. За мене тоа е врв. :cuc:

Денес во маркетот во Рамстор Green Label 15 years old 3200 ми се чини дека беше:( слабо паре и ја имам пробано Red Label многу е мајка(y)Black Label-от мислам дека е поскап беше

Чекај а има Black Label во рамстор??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom