Гласање,дали овие ванземаљци треба да шетаат по нашата планета или треба да се забранат со закон
Автоматски споено мислење:
Иначе Јеховините Сведоци се Американски култ за тие што "не се" информирани.Они се молат на некој ванземаљец по име Јехова,а се декларираат како христијани(што не е точно)
Пред неколку години ги пуштив дома кај мене на муабет, едниот беше пристоен и мудро ќутеше само му даваше ишарет на другиот или го поправаше.
Другиот па ми се виде доста лаком иако е некаков верник, дури во еден момент му кажав дека јога учењето е доста понапредно и се запали да дознае повеќе...
Инаку сум православен христијанин, а овие изгубени души незнам точно како ги врбуваат да се шетаат по врати и да пробуваат да врбуваат луѓе.
Овие последниве ја вратив камерата и „менторката“ 10 минути и објаснуваше нешто на другата „колешка“ за да на крај јас само им ја споменам Богородица и избегаа како ѓаволи...
Другиот па ми се виде доста лаком иако е некаков верник, дури во еден момент му кажав дека јога учењето е доста понапредно и се запали да дознае повеќе...
Тој опасниот ми изврши вандализам,кога влезе кај мене дома и ми ги собра и ми ги уништи иконите и една православна книга.Не можев да си поверувам што гледам.
Иначе го пријавив кај што треба сега нека си чека да му се јават.
ТЕ уништуваат со индоктринација,а после се пунат со твојата енергија,значи они се енергетски вампири,што не е случај со други религии и култови во кои сум членувал.Башка и 90%од нив се живи фосили со просечна возраст од 80 години
Така да збирајте потписи православни ,католици,телемити,виканци,веданта и сите останати друштва да искочиме на ваков протестен марш па и помасовен дури
Овие што ми доаѓаа на врата не ми делуваа старо машката група максимум да имаа 35 години, додека пред некој ден овие две женска група едната да имаше максимум 45 а другата едвај 30 дали имаше.
Овие што ми доаѓаа на врата не ми делуваа старо машката група максимум да имаа 35 години, додека пред некој ден овие две женска група едната да имаше максимум 45 а другата едвај 30 дали имаше.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.