Изнајмување локал/кафич за Нова година

• Креатор на темата Креатор на темата Ангела23
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Сакам да прашам дали некој знае некои места,кафичи или било што,некој локал(да не е дупка фала богу :D ) за изнајмување за Нова година? И колку отприлика се движат цените за изнајмување?

Подобро барај некој објекти поголем/помал зависи од колку гости планираш да имаш и што генерација.Кафичите не ти се баш препорачливи затоа што ќе биде со нивно пиење и ти ќе се утепаш од собирање народ и на крај ке ти даде некој смешни 50 евра ,а си потрошила 50 евра само за телефон што си вртела по луѓе и плус кафиња мафиња.На едни другари минатата година им дојдоа девојчиња кој беа 3-4 та година средно со мајка им и татко им за да видат нивните кај ќе слават.Рачунај дека ќе имаш и незадоволни и со пиење и јадење ако има.

Мислев да се изнајми кафичот,како што е на пример Африка во Лептокарија.Се јавив таму ми рекоа за две вечери околу 150 евра за изнајмување.Пиењето и се тоа друго е наше,ние си носиме..Они како локал го изнајмуваат само. Иначе ние што планираме сме сите втора година на факс,нема да имаме такви проблеми :D

Побарајте компјутерница, поефтино е од кафич.
Ама сепак зависи колку луѓе сте.

Ова ако е 150 евра воопшто не е скапо, особено ако сте повеќе луѓе. Јас не го знам кафичот колку собира, па сега ти си знаеш колку деца би собрало, секако да има и да се дише простор. Ипак мислам дека подобро ти е да изнајмите стан или куќа било што, некако побезбедно ми е и попријатно, незнам, мое мислење

Сакам да прашам дали некој знае некои места,кафичи или било што,некој локал(да не е дупка фала богу :D ) за изнајмување за Нова година? И колку отприлика се движат цените за изнајмување?

Ако си заинтересирана за кафич/дискотека во близина на центар пиши ми ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom