Излезе Nokia N96

• Креатор на темата Креатор на темата mikich_blaz
  • Време на започнување Време на започнување
Цената прочитав дека ќе биде 550 еур.Ќе го најдам и линкот.
Само едно не ми е јасно,шо ќе ти е слот за картица,ако имаш 16 Gb меморија.

Леле 16 гига меморија што к** ке ти е жити мене?

*припази на речникот*
едитирано од модераторот - Некрофилија.

Леле 16 гига меморија што к** ке ти е жити мене?

*припази на речникот*
едитирано од модераторот - Некрофилија.
пред се овој модел е наменет како мултимедијален телефон, што значи меморијата му е една од поглемите предности поради кои и би држел цена.

ne mi se dopaga , mnogu e nekako glomazen , debel , ako ne se pazi stakloto lesno moze da go puknete, ovoj mobilen e najdobar za onie koi obozavaat da fotografiraat bidejki pravi dobri fotki ( a i video ) a i imate dovolno mesto za toa :)

imam N95_8G ,i vistina e dobar za f-ki video reci play
a najvise za video sreming preku wifi od resiver,
skype/msn tel isto taka...za toa e smart mobiljka

ne mi se dopaga , mnogu e nekako glomazen , debel , ako ne se pazi stakloto lesno moze da go puknete, ovoj mobilen e najdobar za onie koi obozavaat da fotografiraat bidejki pravi dobri fotki ( a i video ) a i imate dovolno mesto za toa :)
Абе стаклото ти е као на i-pnone заштитено,сигурно нема да го остаат така лесно на оштетувања,а има и опција преку апликација за touch screen,сите тел. со touch screen имаат заштитен дисплеј.

Абе стаклото ти е као на i-pnone заштитено,сигурно нема да го остаат така лесно на оштетувања,а има и опција преку апликација за touch screen,сите тел. со touch screen имаат заштитен дисплеј.

eden prijatel go nosese u "futrola" na polovinata zakacen i koga se navalil da zede nesto go natisnal mobilniot i mu go puknal ekranot ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom