Излегување со сестра на другарка

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Bi sakal da prasam dali nekoj ima iskustvo so izleguvanje so sestra od drugar/ka ? Dali mislite deka e dobro ili ne ? Kako bi kontaktirale so sestrata ? Preku drugarkata ili preku internet i poraki ???

Не гледам проблем.
Можиш преку двата начини да контактираш, само ако се одлучиш преку другарка треба да и објаснуваш, шо, зошто, како.
Преку фб ти е најубо.

јас од прво прочитав: излегување со другарка на сестра ти :свиркам:и си реков овој гадно ќе се заебе.
ама пак кога го видов насловот се освестив.
инаку јас еве сеа моментално си замислв како излегувам со сестра му на другар ми и искрено глупаво ми е.
освен ако не е нешто сериозно оти после кога ќе раскинете нема да можеш дома да појдеш кај другарот :facepalm: а и може другарството да се уништи......
а кога некој ќе запне да оди со сестрата на другарот тогаш со неа лично нека си контактира или на фб или телефон, инаку зашто би контактирал преку другарот т.е. нејзиниот брат?

Вака делува ок и пробај си, ама биди внимателен, ако ја зезнеш сестрата, ја губиш и другарката. Што и да се деси, како и да се деси, сестра и е, секогаш ќе биде на нејзина страна.

За многу банална и едноставна ситуација отвараш цела тема на форумов,а реално нема потреба од многу мудрувања и советувања бидејќи работата е многу лесна.

Јас би ти одговорил со прашање-дали ти сметаш дека не е добро да излезеш со девојката која ти се допаѓа и дали јас сум фактор во твојот живот и дали би ме послушал ако ти кажам дека не е воопшто добро да го направиш тоа и најубаво би било да си седиш дома и да не се замараш со својата среќа?Со ваква самодоверба не очекувај женска да ќариш.

Ако веќе имаш мобилен од девојката,бидејќи спомна пораки,земи слободно јави и се,направете си ред муабетчиња и покани ја да излезете на кафе.Ако немаш,јас би ти препорачал да создадеш ситуација да те викне другарката кај неа дома на кафе или измисли било што за да наминеш до кај неа(на пример итно ти треба некоја книга или штотијазнам) и побарај број од девојката додека другарката ти вари кафе или ја бара книгата(карикирам).Многу е важно да не ја прашаш дали она може да ти го даде бројот,туку машки побарај го,да сфати дека ти тоа од неа го очекуваш како нешто нормално,а не чекаш од неа да ти одоброволува.

е она ако те викаше само за горната глава ...

И јас бев збунека како Дарко чива сестра е во прашање :pos:

Секако имаш 14 години.....така да небитно е како ќе почнеш....битно да помине летово интересно...пошто после од септември пак почнувате со школо.

Другарка??? Има ли и такво?

Ја би и двете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom