Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај едници , двојки, не сме на час.
И незнам што се збуна толку.
Каде јас реков дека твојата појава не е природна па што скокна одма да прашуваш дали сте создадени во лабараторија. Природни сте за природни. Нормални не ( се мисли на сексуална ориентација ).
И да мнозинството дефинира што е а што не е нормално. А што друго би одредувало ?
Веќе кога почна, единица мерка за грешка на природата @FtM
Нема што тука мнозинството дали е во право или не, не се ова избори па ајде згрешија или ги надгласаја. Тоа не е екслузивитет само на луѓето па мнозинството одлучува. Се работи за природна селекција, ништо ново нити спектакуларно.Мнозинството не е секогаш во право инаку.
Инаку нормални се нехетеросексуалните ориентации.
Што мислиш за трансродовоста?
Хахаха, искрено ништо не ми фали
Инаку девојче сум. А за Педерите или Геј еве како шо викаш че кажам ЗЕМЕТЕ ЈАЖЕ И ОБЕСЕТЕ СЕВиди вака. Педер е карактерна особина. Педери има колку сакаш по улица. Геј е нешто сосема друго. Геј е исто така маж ко тебе, само што разликата е во тоа што тебе те привлекуваат женски, него машки. Толку. Со чантички верувај не шетаат, а и верувај не мора да значи дека сите се феминизирани ко што е тоа во вашата глава. Доколку си учел психологија сигурно знаеш дека феминизираното однесување на машкото, нема никаква врска со хомосексуалноста. И според мене е нормално. Секој си има право да го живее животот онака како што сака. Ко ти што сакаш да имаш жена, деца, фамилија, така некој сака нешто друго. Тебе некој геј ти има скратено дома од задоволствата? Не верувам, така да и ти немаш право да му го правиш тоа некому.
Син ти ако е геј би те направило посреќна личност ако се обеси?Инаку девојче сум. А за Педерите или Геј еве како шо викаш че кажам ЗЕМЕТЕ ЈАЖЕ И ОБЕСЕТЕ СЕ
То брат ти е психа најреално. Кој силува? Кој тепа жена? Само Психички болните луѓе, тие се психопати нив Господ не ги создал туку обични луѓе.[DOUBLEPOST=1477263599][/DOUBLEPOST]http://www.fakulteti.mk/news/12-11-...e_nishto_poradi_shto_treba_da_se_sramite.aspx
Фројд: хомосексуалноста не е ништо поради што треба да се срамите
Во 1935, таткото на психоанализата, Сигмунд Фројд, добил повик за помош од една загрижена мајка која барала третман за хомосексуалноста на нејзиниот син. Фројд, кој верувал дека сите луѓе ги привлекуваат двата рода во одредена количина, ѝ одговорил на жената со следното писмо:
не дека ги рамнам хомосексуалците со овие појави, но-ако не било нормално да постојат кражби, силувања, угнетување на сиромасите, тепање на жената...немаше ниту тоа Господ да го создаде. Ако Ги создал небото, земјата и живиот свет, тогаш создал и хомосексуалци, сакал ти или не.
Јас че го обесамСин ти ако е геј би те направило посреќна личност ако се обеси?
То брат ти е психа најреално. Кој силува? Кој тепа жена? Само Психички болните луѓе, тие се психопати нив Господ не ги создал туку обични луѓе.[DOUBLEPOST=1477263599][/DOUBLEPOST]
Јас че го обесам)
Е извини вака братче на муабетов ама веќе ко дојде че речам. Јас нејчам син ми да се ебава со маж, уште ко че помислам маж со маж ми се повраќа а ти сакаш? Ако ти е океј и ако сакаш шо да речам секоја чест и ти посакувам да ти се исполни желбатаЕ браво. Ради такви ко тебе треба поригорозни закони
Е извини вака братче на муабетов ама веќе ко дојде че речам. Јас нејчам син ми да се ебава со маж, уште ко че помислам маж со маж ми се повраќа а ти сакаш? Ако ти е океј и ако сакаш шо да речам секоја чест и ти посакувам да ти се исполни желбата
А жена со жена ок ти е?Е извини вака братче на муабетов ама веќе ко дојде че речам. Јас нејчам син ми да се ебава со маж, уште ко че помислам маж со маж ми се повраќа а ти сакаш? Ако ти е океј и ако сакаш шо да речам секоја чест и ти посакувам да ти се исполни желбата
Како ма ништо не ти фали?Хахаха, искрено ништо не ми фали
Врвот.Пеерче, верувам дека некој поише ќе се навреди ако слушне дека ти се согласуваш со него отколку обратно![]()
Мене ме интересира како произлегла хомосексуалноста, доколку порано сите биле хетеросексуалци? Нели, според тебе децата од филмови гледање станувале хомосексуалци. Ако така, ондак јас сум Мајкл Маерс, или Самара Морган можеби. А ова со Адам и Адам... Доколку биле па Адам и Адам, ќе сте викале а што не биле Адам и Ева? Ако веќе според тоа се водиме, од кај произлегле другите раси? Адам и Ева црнци биле? мулати? Или и другиве раси се вештачки? #НемиејасноЗначи секој со своите убедувања и избор, за тоа нема да коменитрам.
Проблемот е што секој филм, серија, буквално секој, денес промовира и пропагира хомосексуалност! Буквално сме бомбардирани со ваква пропаганда.
Кога би била религиозна пропаганда, би било проблем, кога би била било каква идеолошка пропаганда би било исто проблем, епа и ова е проблем.
Како ќе размислува дете растено уште од мало во таква средина?
Па после зошто имало пораст на хомосексуалноста!?
И неможе никој да ме убеди дека таква пропаганда и индоктринирање е случајно.
Како ма ништо не ти фали?
Нели се чувствуваш како маж?
Машкиот полов орган не ти фали???