мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.722
- Поени од реакции
- 26.100
Dve solzi mi kapnaa od muabetovKe go slusam grubi i 4 godini.. toa je zhivot.. barem vie znaete da promenite neshto.. nie promenite gi barime so kufer vo Germanija.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dve solzi mi kapnaa od muabetovKe go slusam grubi i 4 godini.. toa je zhivot.. barem vie znaete da promenite neshto.. nie promenite gi barime so kufer vo Germanija.

медиумите живеат од избори, како цвеќарите од осми март

Добро утро

Тој не само што беше про сдс туку и бугарска пропаганда ширеше....се сложувам, ама не треба да се заборават и тие медиуми кои во минатите години ја подржувале дотичната партија, а не сега да ги заборават, а да им се даде пари за рекламирање на некој информативен веб сајт (како на Политико на пример), не дека не може некој да биде ЗА или ПРОТИВ, но тогаш со таков поган јазик да се пишува, а сето тоа да се заборави и сега да им се даде пари САМО ним за рекламирање што ги плукаше некако не ми иде!![]()
... добро вечерДобро утро
Не само за Избори 2024, туку и за сите претходни. Би било несериозно некоја партија да не се рекламира на најпосетуваниот македонски форум.

Според СДСМ крива е желбата на ВМРО да има војна.Според СДС, УЧК не е виновно за масакрот во Вејце.
Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk
многу е просто...се сложувам, ама не треба да се заборават и тие медиуми кои во минатите години ја подржувале дотичната партија, а не сега да ги заборават, а да им се даде пари за рекламирање на некој информативен веб сајт (како на Политико на пример), не дека не може некој да биде ЗА или ПРОТИВ, но тогаш со таков поган јазик да се пишува, а сето тоа да се заборави и сега да им се даде пари САМО ним за рекламирање што ги плукаше некако не ми иде!![]()
и ти имаш, ја со впн + ублок, пак реклама видов.
Мислам дека истите се распоредуваат по изборни единици, според тоа од која ИЕ е гласачот.Еднаш прашав на друга тема но не добив конкретен одговор, па си реков и тука да си ја пробам среќата. Каде одат, како се рачунаат гласовите од дијаспората ?
Мислам дека истите се распоредуваат по изборни единици, според тоа од која ИЕ е гласачот.