Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слусни ме брат како прво нема да останеме со прстот вуста туку 100% ке победиме на претстојните парламентарни избори т.е.на 1-ви Јуни.И усте несто не се правиме кои сме туку си ја тераме кампањата како што треба.А тоа дека ке победи ВМРО ДПМНЕ е повеке од сигурно.Интересно е што ДПМНЕ се 100% сигурни дека ќе победат на избориве....
Тоа што ги секира е дали ќе освоеле 61 пратеник...
Хммммммм?
Секогаш се трудам објективно да размислувам....без разлика што сум наклонет на другата опција...
Дали ова расфрлање на ДПМНЕ со штабови, рекламен материјал, агресивна кампања.......дали не значи дека многу би се запрашале.....Од каде толку пари? И што е најважно...ЗОШТО???
Сето тоа во комбинација со самоувереноста за победа.....води кон доза на арогантност......КОИ СМЕ НИЕ!!!
КОНТРАЕФЕКТ ДРУГАРИ!!! Немој да останете со прстот во уста на 1ви....
Слусни ме брат како прво нема да останеме со прстот вуста туку 100% ке победиме на претстојните парламентарни избори т.е.на 1-ви Јуни.И усте несто не се правиме кои сме туку си ја тераме кампањата како што треба.А тоа дека ке победи ВМРО ДПМНЕ е повеке од сигурно.
Да си го знаеме ама вие не го познавате Никола Груевски и затоа така зборате.Вие си знаете!!! Големи сте!!!