D
Drima94
Гостин
Кои предмети носат дополнителни поени за упис на економски факултет ? Смер: Маркетинг или интернационален бизнис во Словенија или... овде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои предмети носат дополнителни поени за упис на екомонски факултет ? Смер: Маркетинг или интернационален бизнис во Словенија или... овде
ЈАС КЕ СЕ ПИШАМ НА ЕКОНОМСКИ И ТОА МАРКЕТИНГ,КАО ШТО ПРАШАВ ДОБРО,МИ РЕКОЈА ДЕКА НАЈДОБРО Е ДА ПОЛАГАМ МАКЕДОНСКИ И АНГЛИСКИ,СОЦИОЛОГИЈА И ИСТОРИЈА ...И ПРОЕКТНА ЕКОНОМИЈА ИЛИ МЕНАЏМЕНТКои предмети носат дополнителни поени за упис на екомонски факултет ? Смер: Маркетинг или интернационален бизнис во Словенија или... овде
Што ти се вика иронијаИ такви како тебе стигнуваат до полагање на матура, а незнае дека се пишува СловениЈа, а не Словениа![]()
па сигурно не мислам дека се вика ЕКОМОНСКИТогаш претпоставувам и ЕКОМОНСКИ ти е грешка
Топ си![]()
Информатика би ти препорачал.па сигурно не мислам дека се вика ЕКОМОНСКИ![]()
Добро бе шо се прајте со сила паметни не ми е јасноИнформатика би ти препорачал.
Гледам слабо ги владееш компјутериве,а и пишувањето на истите.
![]()
не го заебавај чоекот бе, информатика се полага сега на линукс т.е. убунту(едубунту) openoffice и inkscape , овие 2 еквивалентни се на microsoft office и corel drawИнформатика би ти препорачал.
![]()
Информатика би ти препорачал.
![]()
Не направи една,две направи.И тоа не доликуваат на 18 годишен тинејџер кој утре треба факултет да запише.Добро бе шо се прајте со сила паметни не ми е јасноа не сте...чекате една обична грешка да се напрај и да филозофирате ко кизнеј колку да сте паметни.. ако имаш некои информации кажи ако не ајде мрш..а иначе јас ко учев компјутерски мрежи и html јазик ти највероватно пак си продавал памет(шо го немаш) на кајгана....жално :S
На матура се одбираат предмети кои повеќето средношколци ги запишуваат,нормално повеќе луѓе,поголема шанса за препишување и подобра оцена.не го заебавај чоекот бе, информатика се полага сега на линукс т.е. убунту(едубунту) openoffice и inkscape , овие 2 еквивалентни се на microsoft office и corel draw
иначе јас за државна матура избрав мкд и анг, а интерни автоматика и информатика, се надевам не сум се заебал![]()
Епа види вака јас учам математичко подрачје Б и кај мене нема ни економија ни бизнис ни претприемништво имаме Биологија Физика и Хемија а од тоа не ми треба ништо..во план сум да земам 1.Македонски 2.Англиски 3.Информатика и 4.Историја или ФилозофијаНе направи една,две направи.И тоа не доликуваат на 18 годишен тинејџер кој утре треба факултет да запише.
Нема врска што предмети ќе одбереш во Македонија за факултет.
Ако планираш за Словенија да одиш тогаш запиши некои стручни предмети,јас учев гимназија кај мене имаше економија,бизнис,претприемништво,доколку ги има предмети од овој тип кај тебе запиши ги овие.
--- надополнето: 17 декември 2012 во 21:04 ---
На матура се одбираат предмети кои повеќето средношколци ги запишуваат,нормално повеќе луѓе,поголема шанса за препишување и подобра оцена.
![]()
Знаеш некој друг јазик освен Англиски?Епа види вака јас учам математичко подрачје Б и кај мене нема ни економија ни бизнис ни претприемништво имаме Биологија Физика и Хемија а од тоа не ми треба ништо..во план сум да земам 1.Македонски 2.Англиски 3.Информатика и 4.Историја или Филозофија