IVT BlueSoleil™ ...

• Креатор на темата Креатор на темата V@NJ@
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
Како вели насловот Плав заб апликации
BlueSoleil™ последна верзија е 5.0.0.0 ама без лиценца е лимитирана до 5метри ...
Користам некоја верзија 3.x.x.x на SonyEricsson K800ka
па велам зошто да не поставиме и ваква тема (барам во search, ја нема)

Значи
Идејата ми е да размениме софтверчиња, клучиња, лиценци и сл за овој тип на софтвер BlueSoleil™

п.с. се надевам дека со ова не ги кршам правилата на форумов.
доколку е така ...:tapp:

слободно разменете софтверчиња, но не и клучиња, лиценци и кракови.

Фала Necro
:salut: некако занаев дека ти 1в ќе одговориш...

ја работам и функционира гореспоменатата (2baksa) верзија
Проблемот е во тоа што нејќе да пушти поголеми фајлови ...
30 мега МП3ки ... па морам на кабел
помалите проаѓаат без броблем !!!

Што да правам... :smir:

За што е програмов?
za Bluetooth конекции, има објаснато во првиот пост. Секоја верзија си има свои предности но и мани.

п.с. на што телефон префрлаш 30 мегабајти фајлови? оти може да не ги прима поради телефонот, јас работев порано со оваа верзија и бев презадоволен, сега работам со Widcom.

za Bluetooth конекции, има објаснато во првиот пост. Секоја верзија си има свои предности но и мани.

п.с. на што телефон префрлаш 30 мегабајти фајлови? оти може да не ги прима поради телефонот, јас работев порано со оваа верзија и бев презадоволен, сега работам со Widcom.
ќе се цитирам сам_себе

...
Користам некоја верзија 3.x.x.x на SonyEricsson K800ka
...

ахм... и кога сакаш да го префрлиш фајлот почнува со префрлување или не? дали телефонот го абортира трансферот, најверојатно од недоволно меморија а и до сега прв пат слушам некој да сака преку блутут/инфраред 30мб фајл да стаи :) што да ти кажам, може да е до телефонот, до адаптерот, до програмо итн... :) не се замарам.

значи
буквално се* работи (помали фајлови)
кога сакам да префрлам фајл поголем од 10тина мега ништо не се случува ...како да е во stand by

што се однесува до телефонот, картичката, меморија и слично
па сепак да не се вреѓаме :kesa: ... до толку знам

сепак...
:toe:
не се а и нема да те замарам

Чекај чекај, не разбрав баш. Ова е програмче за префлање на фајлови од ПЦ на Моб и обратно??? Алтернатива на Suite-евите што ги имаат мобилните компании и самиот вграден блутут софтвер у виндовс? Што е толку подобар и поспецијален од нив?

има предности како ремоут на компјутерот, пример наместо маус кај сониериксон можеш да го користиш џоистикот и целосно да го управуваш компјутерот преку телефон и такви ситни додатоци... :) како пракање смс, правење на бек ап во подобар формат итн...

Blue Soleil факен крашува. Пробав со 3 верзии и џабе. Значи, нејќам да се мачам веќе со оваа програма, препорачајте друга :)

пробај со некое од овие

Blover_||
Widcomm_6.0.1
Widcom 5.0.1.801 регистрирана (ја пронајдов преку моји канали:vozbud:)
и морам да кажам дека работи како што замислував и сакав...
Штотуку префрлам големи (30+ мега) фајлови :baeh:
Всушност, сакав да го добијам во воздух сето она што го имам преку кабел _USB и многу повеќе

Значи

фала ми мене и фала за Necrofilia за идејата
IVT BlueSoleil™ иде у де-инстал

Поздрав и Риспект

пак Јас :smir:

го ставив IVT BlueSoleil v5.0.5 Build 178 на Vista ама нејќе !?
Всушност... сака ама ...

ако нема License Key (од нивниот сајт)
BlueSoleil will work in 5MB limitation mode only.

е сега ми треба ПОМОШ

поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom