!!! ИТНА ПОТРЕБА ОД КРВ !!!

Супер вест е тоа дека дечкото добро се чувствува и дека е дарувано крв. Браво

мајка ми се јави зашто ја има таа крвна група(и на мене ми стигна таа порака),на луѓето не им се верувало,им се јавиле мноогу луѓе од цела Македонија(значи колку сме хумани и добри,за браво и пофалба!!)и дарувано е крв,дечкото е добар,немал тешки повреди(само некои проблеми со белите дробови) и се разбудил од кома!браво за сите што дарувале,ја сум АБ ама позитив:)
Одлично, апелот беше ставен и на насловна, се надевам дека целосно ќе закрепне.

Ова ми стигна на службен e-mail.
Ве молам помагајте кој може!

Цитирам:

--------------------------

КОЛЕГИ,
КОЌЕСКА ВО СООБРАЌАЈКА НАСТРАДА 20ГОДИШНО МОМЧЕ, ИМЕ ПРЕЗИМЕ, ДЕТЕ НА МОИ ПРИЈАТЕЛИ!

ТОЈ Е ВО КОМА (ВО ГРАДСКА БОЛНИЦА) И НАЈИТНО МУ Е ПОТРЕБНА КРВ ОД РЕТКА КРВНА ГРУПА AB-RH NEGATIV.

СИТЕ ШТО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ВЕ МОЛАМ КОНТАКТИРАЈТЕ МЕ!
070 - 279 499

Поздрав

--------------------

Ве молам прашувајте секого, препраќајте секому кого го знаете,
за да спасиме Живот!
Доколку дознаете за состојбата на здравјето (се надеваме, подобрена) на овој наш пријател, Ве молам објавете го тоа овде!

Од се’срце Ви благодарам!
Акцијава за крвта се’уште трае.
Се собира крв од крвната група AB-RH NEGATIV и од крвна група 0 негатив
Ако ја немате или не можете да ја обезбедите НИТУ ЕДНА ОД ОВИЕ ДВЕ КРВНИ ГРУПИ, не се јавувајте, не ги оптоварувајте луѓето.

Јас сум А крвна група :cry:

Да продолжиме со акцијата !

Браво за хуманоста...позитивно изненадена сум.

Статистички ромите во Македонија имаат преку 40% АБ крвна група.... Така да појдете до школото во Шутка и прашајте таму...

Исто така ако имате некои роднини од селата источно од Струмица... прашајте натаму...таму сум срекавал многу АБ.

мајка ми се јави зашто ја има таа крвна група(и на мене ми стигна таа порака),на луѓето не им се верувало,им се јавиле мноогу луѓе од цела Македонија(значи колку сме хумани и добри,за браво и пофалба!!)и дарувано е крв,дечкото е добар,немал тешки повреди(само некои проблеми со белите дробови) и се разбудил од кома!браво за сите што дарувале,ја сум АБ ама позитив:)
jeeeБраво...имало господ jeee

Во Македонија има многу хумани луѓе ова е само еден пример и браво за сите крводарители.

Јас сум крводарител,али за жал ја немам оваа група се надевам дека се ќе биде во најдобар ред,среќно

da se razbudi od koma i pak padna posle toa i seuste e vo koma. utre ke se obidat da go razbudat pa ke vidime ponataka. inace gradniot kos mu e zgmecen i ima povredi na glavata i seuste prima krv. doktorot vika sreka so e sportista toa mnogu mu pomognalo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom