Slatka mala
*** unique ***
- Член од
- 10 јули 2007
- Мислења
- 652
- Поени од реакции
- 2
Супер вест е тоа дека дечкото добро се чувствува и дека е дарувано крв. Браво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлично, апелот беше ставен и на насловна, се надевам дека целосно ќе закрепне.мајка ми се јави зашто ја има таа крвна група(и на мене ми стигна таа порака),на луѓето не им се верувало,им се јавиле мноогу луѓе од цела Македонија(значи колку сме хумани и добри,за браво и пофалба!!)и дарувано е крв,дечкото е добар,немал тешки повреди(само некои проблеми со белите дробови) и се разбудил од кома!браво за сите што дарувале,ја сум АБ ама позитив![]()
Акцијава за крвта се’уште трае.Ова ми стигна на службен e-mail.
Ве молам помагајте кој може!
Цитирам:
--------------------------
КОЛЕГИ,
КОЌЕСКА ВО СООБРАЌАЈКА НАСТРАДА 20ГОДИШНО МОМЧЕ, ИМЕ ПРЕЗИМЕ, ДЕТЕ НА МОИ ПРИЈАТЕЛИ!
ТОЈ Е ВО КОМА (ВО ГРАДСКА БОЛНИЦА) И НАЈИТНО МУ Е ПОТРЕБНА КРВ ОД РЕТКА КРВНА ГРУПА AB-RH NEGATIV.
СИТЕ ШТО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ВЕ МОЛАМ КОНТАКТИРАЈТЕ МЕ!
070 - 279 499
Поздрав
--------------------
Ве молам прашувајте секого, препраќајте секому кого го знаете,
за да спасиме Живот!
Доколку дознаете за состојбата на здравјето (се надеваме, подобрена) на овој наш пријател, Ве молам објавете го тоа овде!
Од се’срце Ви благодарам!

jeeeБраво...имало господ jeeeмајка ми се јави зашто ја има таа крвна група(и на мене ми стигна таа порака),на луѓето не им се верувало,им се јавиле мноогу луѓе од цела Македонија(значи колку сме хумани и добри,за браво и пофалба!!)и дарувано е крв,дечкото е добар,немал тешки повреди(само некои проблеми со белите дробови) и се разбудил од кома!браво за сите што дарувале,ја сум АБ ама позитив![]()
мајка ми се јави зашто ја има таа крвна група(и на мене ми стигна таа порака),на луѓето не им се верувало,им се јавиле мноогу луѓе од цела Македонија(значи колку сме хумани и добри,за браво и пофалба!!)и дарувано е крв,дечкото е добар,немал тешки повреди(само некои проблеми со белите дробови) и се разбудил од кома!браво за сите што дарувале,ја сум АБ ама позитив![]()