Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
мааа јок бе каков судија,ни ја пуштивте и оваа како онаа лани.

Iskreno ti vetiv i ke go smenev nickot vo Ronaldinho... ama steta brat imavme kako sto kazav 2 crveni kartoni!! Edinstvenito nacin da ne pobedite e so igrac pomalku!! Dodusa i taka za malku ke vi izramnevme.. deluvavte kako vie da imate igrac pomalku... igravte bunker na krajot kako Lecce sto igrashe pred nekoj den... ali sepak... pri naredniot kiks na Milan so tim od dnoto te ocekuvam ovde... da dojdis i da pisis.. zosto ne ste tepale... se razbira .. ako ste 11 na 11 :pos2: i stedi sili brate.. vcetvrtok igrate so Zurich... da ne se sluci nekoe iznenaduvanje... pa da vi ostani samo kupot na Italija.. oti Scudetto za vas e son.. poslednive god.. so ovoj prestaren i zastaren tim.. deluvate kako nekoja Jugoslovenska Zastava... koja bara remont!!

Интер

катаниа

јувентус

палермо

милан.

Има уште многу крави да молзите.

Ti kazav jas edna rabota: Naredniot kiks so tim od dnoto da se nacrtas ovde... po moznost narednoto kolo so Cagliari... eve tie dosega nemaat nieden bod... vie ste darezliv tim... ke mu dadete eden bod... :pos2:

Или ќе им дадеме гол ко на вас вчера,додуша према вас бевме скржави вчера сме биле и подарежливи....едно 6 пати подрежливи :pos:

едит денес на нашиот претседател му е роденден...дувни му ја свеќата доле :)

Cekaj me eve doagam... so stapcevo...

picture.php

стварно си пророк дасибеш векот,ко што погоди за вчера така и ова ќе го погодиш :pos: до тогаш... дувај ја свеќата !! :)

Arno velis mozebi vcera promasiv no eve barem ova neka se ostvari... a ke si posakam i uste nekoi drugi raboti... kako na primer... Ronaldinho da go izgazi kamion vo Milano... Nesta da ne ja doceka 2009 god... na Kaka decata da mu se rodat so edna noga... Seedorf da go kidnapiraat ovie od Al Kaeda i da mu ja presecat glavata na TV... drugo ne mi teknuva sto da posakam.. a da ke zaboravev... Pato da dobie sifilis!! :vozbud:

мора да се уведе некој тест за основна интелигенција пред пристапување на форумов..... :icon_neut

мааа јок бе каков судија,ни ја пуштивте и оваа како онаа лани.

џабе ви ја пуштивме таа лани , ај таму во мај многу веројатно ќе ви треба пак 4 место , ќе ви позајмиме некој играч , (шала бре не си диви поштено си тепавте вчера)

1. Lazio
2. Napoli
3. Inter
4. Udinese
5. Catania
6. Palermo
7. Atalanta
8. Juventus
9. Milan

Sepak ste vie so 9 - kata ... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.