Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
omfg = отсега кратенкава ќе ми биди omfPATO оти очигледно Бог го напрајвте, нема везе, не јадам повеќе оти ништо не разбирам. Буквално.
Никој не рече Пато е бог, туку споредуваат со него све и свашта. Исто ко сеа некој да тера инает демек Станковиќ (или било кој друг фудбалер) бил ист како 'Кака, едноставно нели баби и жаби не се споредуваат, само ете некои тоа не го сфаќаат:tapp:.

хехахехе крати сечи тоа јас ниеднаш не го направив господ тоа вие го правите со вашите коментаи полни со завист љубомора и скриена напатеност..
Зашто јас ниеднаш немам кажано ''Балотели ке се исере'',''Врска нема'' и слични коментари............зашто искрено кур не ме боли ни за него ни за Интер вие сте очигледно опседнати со Милан и Пато и вашата желба за нивни неуспех ви го мати паметот,уште 600 титули да земе Интер пак прва мисла ке ви биде Милан да изгуби,затоа Интер ви делува лошо по карактерот бе синови :bil::bil:

и стварно не јади повеќе
Пато за Балотели=Кока Кола чао пријатно слободен си!!!
Сега ме заеба, аплауз молам.:brafo::brafo: Лајтс аут, засрамен и напатен и исфрустриран од јачината на Милан си заминувам. Џек си неам збор. Жими око. Искрено к**о ме боли та и за тој твој Милан та и за тебе, а па да не спомнувам на кое место во животов ми е Пато. Очигледно е дека ти, пријателе се откости од замарање и мислење како поубо да ни доловиш колку е јак Пато. Џиз, имаме и ние телевизори, не е појче од баба ти времето. Не се замарај, убо си знам јас колку се јаки Интер и ни најмалце не му љубоморам на Милан. Интер не се најјаки, јас сум свесен а и повеќето навивачи, ама пак Милан? Многу се далеку од најјаки. Јасно ми е се, молим те да прекиниме овде, оти доста ми е да ме понижуваш со капачињава. Не разбирам, врска немам, Милан се најјаки, Пато е феномен и најјак, Балотели врска нема, Интер втора лига треба да игра, Интер се хомоси. Океј е молим те.

Btw, и до кај мене в село слушнале за батево:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=efMJPS-gbfM[/media]
Volume up, please.

Сега ме заеба, аплауз молам.:brafo::brafo: Лајтс аут, засрамен и напатен и исфрустриран од јачината на Милан си заминувам. Џек си неам збор. Жими око. Искрено к**о ме боли та и за тој твој Милан та и за тебе, а па да не спомнувам на кое место во животов ми е Пато. Очигледно е дека ти, пријателе се откости од замарање и мислење како поубо да ни доловиш колку е јак Пато. Џиз, имаме и ние телевизори, не е појче од баба ти времето. Не се замарај, убо си знам јас колку се јаки Интер и ни најмалце не му љубоморам на Милан. Интер не се најјаки, јас сум свесен а и повеќето навивачи, ама пак Милан? Многу се далеку од најјаки. Јасно ми е се, молим те да прекиниме овде, оти доста ми е да ме понижуваш со капачињава. Не разбирам, врска немам, Милан се најјаки, Пато е феномен и најјак, Балотели врска нема, Интер втора лига треба да игра, Интер се хомоси. Океј е молим те.

не се нервирај бе sdsdsd

да нема многу расправии пато моментално е подобар од марио. има повеке простор да се докаже и реално нема некоја конкуренција во милан.и што е најдобро од се многу добро се носи со целиот притисок што е врз него наметнат зашто сепак премногу пари се дадоа за него . додека интер има одлични напаѓачи и нормално дека марио се уште се нема докажано како првотимец. можеби другата сезона ако му се даде вистинска шанса. засега пато е милион пати подобар според игрите што ги прикажува иако не можам да ги споредам овие двајца играчи многу ми се различни .......

е сега не се сите интеристи опседнати со милан , за разлика од некои кој за секоја најмала судиска грешка плукаат по морати и интер :smir:

Абе овој Пато син на Чак Норис да не му е???:pos2:

Ај бе достате со тресење глупости кога немате појма, да се разбирате малце ќе признаете дека Пато е подобар од Марио. Тоа е исто ка сеа ние да викаме Џилардино е подобар од Ибрахимович.

Ај бе достате со тресење глупости кога немате појма, да се разбирате малце ќе признаете дека Пато е подобар од Марио. Тоа е исто ка сеа ние да викаме Џилардино е подобар од Ибрахимович.
Ау немој брат да ми го споредуваш Џилардино со Ибрахимовиќ жити све најмило :) Некако мислам дека тој Марио нема да добие никогаш шанса во Интер да се докаже,споредувам со тоа што еден Мартинс си замина поради тоа,тешко дека овој е поголем талент од што беше тогаш Мартинс.Да не кажам и еден Пандев го пуштија,така да во Интер малку потешко испливуваат на површина.Ма да може овој пат да биде подруго...?

почит за пандев ама мартинс и марио се класа за него .... иначе се согласувам со тебе тешко дека марио ке добие шанса во интер. и да си отидат креспо и круз на крај од сезона ке бидат фрлени пари на напаѓачи ( на сметка на среден ред ПОВТОРНО ). можеби ке добие шанса се надевам за тоа ама ова е интер и не се знае

почит за пандев ама мартинс и марио се класа за него .... иначе се согласувам со тебе тешко дека марио ке добие шанса во интер. и да си отидат креспо и круз на крај од сезона ке бидат фрлени пари на напаѓачи ( на сметка на среден ред ПОВТОРНО ). можеби ке добие шанса се надевам за тоа ама ова е интер и не се знае
Се во ред,ама Мартинс и Марио класа за Пандев?Немој не греши душа не ти лежи муабетов.

cekic, една работа другарче..Мое мислење..За Мартинс како и како, ама Балотели?Дал два гола против Јуве и одма Бог го направивте?Против Јуве со онаа одбрана?(со Молинаро Бириндели и Легро)Сетете се на Пандев против Јуве со еден Канаваро, Ѕамброта и Турам во одбраната каков гол даде..Еве ви мало потсетување околу тоа..

[media]http://www.youtube.com/watch?v=A5iwQK1R1Bk&feature=related[/media]

Видете какво чудо прави Пандев, инаку досега Пандев оваа сезона има 9гола што е завиден резултат и постигнат ефект!А Балотели(2гола против Јуве во КУП?) не викам дека не е надежен но е КЛАСА подолу од Пандев!

Од глупост на глупост продолжувате.... Марио сеа подобар од Пандев ццц аман бе не се брукајте не пишујте глупости со што се докажал Марио дека е класа над Пандев

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom