Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ред Дебил :pos: Пејо :zver:

Ај сеа сериозно да те прашам дебил , уште не си го преболил поразот од лани ?, и што се мешаш во Сериа А кога си немаш појма ој глеј си таму МанУ ;)

РЕД ДЕВ/бИЛ///
Кажи си вака ''Ме пече поразот тоа од лани не изебавте квалитетно уште не срвби гзот не ми е јасно како геријатрија од Миланно ги опна преспективните К.Роналдо и Руни одтогаш ве мразам и ме нервирате и не можам да ве смислам''--ке те сфатиме и никој нема да те закача само ке си се смешкаме онака лабаво...:bil:-е вака
Аххх, сите сте исти..значи увек минато гледате..па секој може да се пофали со добри резултати против многу силни клубови..остави минатата сезона, гледај ја оваа! Него тоа е, оваа не можете многу, тешите се со минатата. На зборови секој може да се фали, ај покажете оваа сезона кои сте да ве видам (уствари веќе покажавте, заборавив, склерозен сум нешто :(). Можеме да дискутираме на оваа тема уште 815 години и пак ништо нема да биде кажано.
И некогаш, пак ќе бидете исти, ќе ви се шири гзето од победа од 5:2 против Наполи...и пак ќе се вадите дека минатата сезона салата сте ги правеле сите...и пак нема да признаете дека сте јадни...
Ај сега рачунајте си, ако Јувентус загуби 5 утакмици до крајот на сезоната, вие една одиграте нерешено, останатите ги тепате, кое место ќе сте.

Гледај си го Лацио како тоне

Милан е 12 на табела со неизиграни 3 утакмици , ако победи на тие 3 ќе биде 6-ти со само 6 бода помалце од Јубе КАПИШ ?

Тука има едно огромно АКО!!! Мислам за тоа шансите се еден спрема милион!!!

е АКО бе ќе видимо , Милан е исти во нападот тогаш играше Џила а сега играат ,Роналдо и Пато па ќе видиме што како...

А од кога почна ова мешаницава цо темава ... ах да од кога Пато даде гол

заклучок: Фановите на другите клубови се љубоморни и мораат да провоцираат:P

мислам нема потреба да се гласа кој е најдобар италијански тим...се разбира дека е Интер, а ова шо Милан има 74 е чисто навивачки.
Барем бидете по реални...
поздрав до сите Интеристи!!!

na mecot inter parma sudii ke bidat:Gervasoni; Lanciano, Ayroldi; Mazzoleni

a na drugite sredbi.

Fiorentina v Torino: Tagliavento; Viazzi, Liberti; Palanca
Genoa v Atalanta: Pierpaoli; Toscano, Italiani; Banti
Juventus v Sampdoria: Saccani; Rossomando, Strocchia; Scoditti
Livorno v Empoli: Damato; Grilli, Ponziani; Bergonzi
Napoli v Lazio: Rocchi; Papi, Niccolai; Squillace
Palermo v Siena: Dondarini; Vicinanza, Ballabio; Herberg
Reggina v Cagliari: Rosetti; Tonolini, Foschetti; Lops
Roma v Catania: Orsato; De Luca, Petrella; Pinzani
Udinese v AC Milan: Farina; Calcagno, Griselli; Tommasi

мислам нема потреба да се гласа кој е најдобар италијански тим...се разбира дека е Интер, а ова шо Милан има 74 е чисто навивачки.
И што место фудбалери имаат манекени, и девојките од форумов (11 од нив) гласаат за манекени!

И плус прават нови јузери, само за да гласаат за Милан. :)

Не е докажано, али планираме да испратиме тужба. :)

Со оглед на тоа што се пишани постовите во иста минута, ти што велиш? :)
Ајде доста офтопик.

headline_CorrGazzTutto_300x200.JPG

Еве што пренесуваат Италијанските медиуми...

Џилардино со ултиматум до раководството на Милан.
Интер, династијата Манчини продолжува. Татко, син...
Раниери ветува скапо засилување, Диего, Деко и Лампард се имињата кои влегуваат во најтесниот избор.
Сите се скапи, Првите две се добри а лампард :( аман НЕ.

ova me cudi vidov deka ne igrale i nema da igrat so juve (primavera)
i inter (primavera e sampion)

Да не се во ист реон за то не играат.
Последниот меч:
Финале на Суперкупот (примавера) 4.10.2007
INTER MILAN-JUVENTUS 0-2 (0-0)
GOALS: Pasquato 55 mins, Essabr 88 mins.
И претходно во светското првенство за младинци со ист резултат
Значи во меѓусебите последните две се за Јувентус(Примавера). И за то го напишав тој пост.

И плус прават нови јузери, само за да гласаат за Милан. :)

Не е докажано, али планираме да испратиме тужба. :)

i so ako vodat vo broevi na glasovi.mozebi nekoj ke glasa na stranava so pojma si nema od fudbal.ne moze spored edna anketa da se odredi koj e najdobar klub vo italija.sekoj si glasa za svojot omilen tim od italija.a za da se odredi koj e najdobar tim vo italija potrebni se fakti,statistiki i rezultati.

^^GoriLLaZ^^ има гласано за Интер?

WTF?

едит: т.е. да реалист човекот... анкетата е: Кој е најдобар италијански клуб?

ПА добро би било да се изјасни :) И мене ме зачуди ко го видов пред некое време. Грешка или Признавање?

Да го поддржам мислењето на некој претходно. Во резултатите ,да не претерам, ама пола од луѓето не ги познавам и скоро и да немам видено пост од нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom