Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аххх, сите сте исти..значи увек минато гледате..па секој може да се пофали со добри резултати против многу силни клубови..остави минатата сезона, гледај ја оваа! Него тоа е, оваа не можете многу, тешите се со минатата. На зборови секој може да се фали, ај покажете оваа сезона кои сте да ве видам (уствари веќе покажавте, заборавив, склерозен сум нештоРЕД ДЕВ/бИЛ///
Кажи си вака ''Ме пече поразот тоа од лани не изебавте квалитетно уште не срвби гзот не ми е јасно како геријатрија од Миланно ги опна преспективните К.Роналдо и Руни одтогаш ве мразам и ме нервирате и не можам да ве смислам''--ке те сфатиме и никој нема да те закача само ке си се смешкаме онака лабаво...:bil:-е вака
Гледај си го Лацио како тоне
Милан е 12 на табела со неизиграни 3 утакмици , ако победи на тие 3 ќе биде 6-ти со само 6 бода помалце од Јубе КАПИШ ?
Причината е јасна, веќе подолго време си добиваат убав третман од врсниците во Јувентус.
И што место фудбалери имаат манекени, и девојките од форумов (11 од нив) гласаат за манекени!мислам нема потреба да се гласа кој е најдобар италијански тим...се разбира дека е Интер, а ова шо Милан има 74 е чисто навивачки.
Сите се скапи, Првите две се добри а лампардСо оглед на тоа што се пишани постовите во иста минута, ти што велиш?
Ајде доста офтопик.
![]()
Еве што пренесуваат Италијанските медиуми...
Џилардино со ултиматум до раководството на Милан.
Интер, династијата Манчини продолжува. Татко, син...
Раниери ветува скапо засилување, Диего, Деко и Лампард се имињата кои влегуваат во најтесниот избор.
ova me cudi vidov deka ne igrale i nema da igrat so juve (primavera)
i inter (primavera e sampion)
И плус прават нови јузери, само за да гласаат за Милан.
Не е докажано, али планираме да испратиме тужба.![]()
^^GoriLLaZ^^ има гласано за Интер?
WTF?
едит: т.е. да реалист човекот... анкетата е: Кој е најдобар италијански клуб?