Ѓорче 1932
тој сум...
Не го измислив јас тоа ЈУБЕ И ББИЛАН......двата клуба беа во Серија Б,Милан порано,Јубе знаеш.....така да им држи вода.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го измислив јас тоа ЈУБЕ И ББИЛАН......двата клуба беа во Серија Б,Милан порано,Јубе знаеш.....така да им држи вода.:smir:
и шо ако биле???ај кажи шо?????до вчера не знаевте погоре од 4 место сеа се праите прваци нешо.у лига шампиони кој стигне ве ренда као шо сака.и ти знаеш на Интер како му беа дадени 2 титули и ушена тоа.па ти треба највеке да се срамиш со на твојот клуб така му се доделени титули.без игра,без нишо.ебате таквите клубови.
![]()
хахахаахха смешен си жими крст.Ние имаме местено едно цело првенство некогаш кажи ми??
Имаме паднато во СЕРИЈА Б како вас и вашите комшики кој кукаат цело време и бараат кривица кај други???
Што да правиме ние што ни ги доделија нас двете Скудета,само беше задоволена правдата со тој потег и.......а да викаш не рендаат сите во ЛШ!!!-Кој нашол да ми кажува
Пазете вие не можете со екипи од калибарот на Киево и Лече,па ке мерите јајца со нас.........ај ај немој не ме радуј!!!
Додека бевте со помош на судиите не можеше никој да ве победи,тоа да така е........а сега каква е целата ситуација.......свртена за 360 степени.....
преиспитај ако свртиш за 360 степени кај доаѓаш.:pos2::pos2::pos2:хахахаахха смешен си жими крст.Ние имаме местено едно цело првенство некогаш кажи ми??
Имаме паднато во СЕРИЈА Б како вас и вашите комшики кој кукаат цело време и бараат кривица кај други???
Што да правиме ние што ни ги доделија нас двете Скудета,само беше задоволена правдата со тој потег и.......а да викаш не рендаат сите во ЛШ!!!-Кој нашол да ми кажува
Пазете вие не можете со екипи од калибарот на Киево и Лече,па ке мерите јајца со нас.........ај ај немој не ме радуј!!!
Додека бевте со помош на судиите не можеше никој да ве победи,тоа да така е........а сега каква е целата ситуација.......свртена за 360 степени.....
местевме,не казнија си бевме во сериа Б.ама сепак останавме НАЈТРОФЕЈНИОТ ИТАЛИЈАНСКИ КЛУБ СО НАЈГОЛЕМ БРОЈ НАВИВАЧИ ВО ИТАЛИЈА,сакал ти или не (знам ова болдираново ве јаде и тоа многу).
за лига на шампиони молим те да не дискутираме важи.од 1972 не знаете како е да си во финале,мене ке ми кажуваш после од кој губиме ние.увек ке бидете после нас и после Милан.
п.с. научи како се викаме и ние и тие другите ке ти се смеат срамота е.
преиспитај ако свртиш за 360 степени кај доаѓаш.:pos2::pos2::pos2:
Серија Б друже,СЕРИЈА Б !!!
Серија Б друже,СЕРИЈА Б !!!
и Модена биле и се во серие б, па не ги нарекувате Бодена.... ау чек бре, тие немаат 7 титули во ЛШ и не ве плескале убаво, ок сега ми е јасно... уживај
Wrong
Не ги нарекуваме Модена Бодена зашто не ни се ривали =) Како што ни БЕА јуБентус и Билан пред да им се деси Калчополи ....
Није моја кривица бака се удавила =) Работава .....
Ајде,ајде пипкајте се на ЛШ титули =)
Слободно можат темава Италјанско првенство и ЛШ да ја прекрстат =) Повеќе за ЛШ се збори него за Италјанско =)
пс:Јувентус веќе не е тимот со највеќе навивачи во Италија -после скандалот ....Гугл ис јор френд.:helou::helou:
abe ubav kako i da e inter nema najveke navivaci ama sepak mislam deka juve i milan imaat najveke pred nekoe vreme imase vo vest. i da ja prekrsat temata pak ke si bidete luzeri vie,ako sakas i na LS ke zborime isto ti se fakja tebe .
ste se krenale a ne ste videle sto e titula do pred 4 godini i juve vi ja podari da ne placete i ete u nebo ste sea,grevcinja ja sramite italija so igrata!!!ke zborite li vaka koga nema nisto da osvoite??? a????nemate nisto pred ova samo ova vi e i letajte sea samo da znaete deka ke ve rasturime slednata!!!
mora da priznaete deka nikogas ne ste bile podobri od Milan ili Juve i nema da bidete!
Види сега ... коа ке ми кажеш кој освојува титули 2009,2008,2007,2006 ... ке признаам дека Милан се подобра екипа ... ни 2ро место не сте биле ...
Едноставно Интер ДРОБИ последниве 4 год. додека вие мака мачите за УЕФА/3то коло квалификации.
Грешам ? Или пак ке почнеме со кој колку навивачи има и кој колку титули има во ЛШ ?