Италија ќе ни помага за влезот во ЕУ и НАТО!

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Во менување на името,оти во друго и не можеме,колку и да сакаме.:toe:

во врска со името имаме поддршка од повеке светски сили да не го менуваме, а сето тоа дали ке го смениме или не ке зависи од нас граганите!
а светските сили се позади нас, како италија америка и др. и ке ни помогнат во нашите намери и амбиции, НО бидете сигурни доколку ја изгласаме повтрно сдс сите големи сили ке отстапат!
впрочем големите сили зад нас застанаа послем смената на сдс...
ако мислите дека во нив ни е напредокот...незнам што да ви речам...

Демократи друже, освести се навреме во врска со поддршката од големите сили.

Се виде нивната поддршка во Букурешт.

свесен сум за нивната поддршка, но нека ти стане јасно дека тие не се месија!
вето е вето!
грците се последната пречка за еу и нато која се надевам дека ке ја прескокнеме во најкраток можен рок.

Престани да ломотиш, името не го менуваме, а без тоа нема ни ЕУ ни НАТО.

Оној политичар што ќе се осмели да го смени, без разлика дали под плаштот на “европски интеграции’’ или некоја слична будалаштина, ќе има да го нема.

хехехехехе колку си смешен
име не менуваме јас сум најголем противник на тоа!!!!!
но да знаеш, се зависи од народот и референдумот!
а одговори ми кога си толку голем патриот и си се фатил за името, дали го снема политичарот што не направи FYROM??????

http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia_naming_dispute
Еве видете кои не имаат признаено.
Vikipedija li be!

Ne e tocna listata, imame so Paragvaj pod ustavno, so Surinam takugjere a i so drugi.

Ова, Demokrati*bt и demokrati*bt99, нешто како сијамски близнаци му доаѓа?

Razlicni kompjuteri na ista adresa koja e locirana vo stabot na DPMNE vo Bitola.

Hehehehe, the mighty, the weak and the meek!

si imaat i zabarite golemi problemi severot e jak jugot e slab.samite sakaat federelizacija vo italija .Pa sega ti vidi kolku nas sakaat da ni pomognat

ако сакаат да ни помогнат,нека ни укинат визите како што на хрватите не им требаат визи за италија.а не само вербално да не `поддржуваат`

Kolku bese smesen toj italijanecot koga kaza
: Vi nosam pozdrav od Berlusconi...:pos2: :pos2:
http://uk.youtube.com/watch?v=cGYMkci4aOk&feature=related

A tebe nesto krivo ti e :pos: :pos: :pos:

Da ti odgovoram na prasanjeto za AUDI. Ni postiras nekoi izjavi na SDS-minister, a poznato e deka SDS laze. I za Swedmilk rekoa deka se` pravat da ja donesat investicijata vo Makedonija, a vo realnosta go brkaa Swedmilk i zemjisteto za fabrika go dadoa na Komandant na UCK.
Brej, bruki.

ако сакаат да ни помогнат,нека ни укинат визите како што на хрватите не им требаат визи за италија.а не само вербално да не `поддржуваат`

Па укинувањето брате е блиска реалност и не само за Италија туку и за цела Европа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom