Источна Единица YO YO!

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Локација
skopYEAH
Веб-сајт
be.net
Мислам дека ова е спотот на векот, или милениумот на Македонскиот Рап...Дечкиве се од кај мене од населба па ми донесоа спотов пред некој ден да сум го видел, нормално го пуштив им се изнасмеав и им реков сега ќе ве промовирам на кајгана, како најдобри ЕмСиЊа ви ги претставувам
Источна Единица:vozbud:
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=UBzynV8YViQ[/MEDIA]
ѕверови се нели

добри се ... само се гледа дека на флипери доста играле "streethoop":pos2:

Не бе...мислат дека се ендуан кру. Ги гледам секој ден нешто со баскетите низ маало шетаат:pos::pos:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ПО по по по :pos: :pos: :pos: :pos: се мочнав од смеа!

Ми мириса на летен хит!!!:pos:

Него точкест бато, давај телефон да ги контактирам овие менаџер да им бидам. :pos:
Плус гледам нешто и партиски се расположени ако не испадне нипто од музиката како партиски активисти ќе ги земам.:pipi:

''Левица... Опозиција, ми снема муниција'':pos::pos::pos:

Па да ти кажам бољи се од 70 % од македонските рапери. А замисли што можат да имаат студио и монтажер за видеото... :olee:

абе убаво е тоа така да се учат финти можеби после неколку години ке бидат како нив:kesa:

Ако де... така се почнува :) Јас не гледам тука причина за сеир пукање...

Хехехехе....мислам дека дечкиве треба да се анализираат во темата Симптоми Of Being а сељак.:pos2:

Леле лооол... Нејќам да јадем гомна ама као прво рециталот им е срање... лириката им е срање... спотот им е срање... Не сум рапер ама 2 год слушам мак. рап музика и знам што е добро. А за баскет... многу се утрипани... се гледа дека се претходно договорени со некои финтичиња. Штета не живеам во Скопје па да им покажем како се игра стрибал баскет со истите финтичиња што ги прави Hot Sauce бидејќи 1 год ги проучувам неговите движења и го знаем скоро секој потег.

За вистинските љубители за хип-хоп џумбушлии...црнечката музика е.....СРАЊЕ.....во буквалното значење на зборот.....:smir:
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=fpzNV-cwT1U[/MEDIA]

Commando абсолутно си грешка. На Балканов најдобри се Френки од Босна и Снајпер од Бугарија. А за црнечка музика Wu Tang Clan i The Game i 2Pac (R.I.P)

Френки и Снајпер.....да кажеме дека се комерцијална музика....БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ ти се бачко репери из душу...Песните се страва.....Едноставно оставаат без здив,по-рапери и мераклии од нив не сум слушнал....а френќи и шнајпер....не иде бугарскиот език ја репање...бошњачкиот така-така ама не е тоа тоа како српскиот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom