ИСКЛУЧИВО ЗА ЖЕНИ: Во кој дел Македонија има најубави дечки?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.944
Поени од реакции
5.915
ајде за да не се чувствуваат дискриминирано

:pos::pos::pos::pos: Прво да се изнасмеам...
Ти тргна работава со отварање нови теми а ???
Ај нека ти биде, абе секаде си има убави момчиња/дечки, зар самите себе си да си се потценуваме, каде и да одиш ќе најдеш и убав дечко и убава девојка, најубав народ на светот сме си бе:smir:

:pos::pos::pos::pos: Прво да се изнасмеам...
Ти тргна работава со отварање нови теми а ???
Ај нека ти биде, абе секаде си има убави момчиња/дечки, зар самите себе си да си се потценуваме, каде и да одиш ќе најдеш и убав дечко и убава девојка, најубав народ на светот сме си бе:smir:

значи нема врска со потценување не знам зошто така мислите.сигурно со другарки сте збореле пример леле овие скопјаниве се срцки или колку се гадни тоа е целта на темава :pos:

Искрено и мене ме изнасмеа:pos:Не очекував вакво нешто!И потполно се согласувам со Lavanda.Ни сме убав народ.Е сега сите очи не гледаат исто.Може за мене што е убаво за друг да не е и обратно.

значи нема врска со потценување не знам зошто така мислите.сигурно со другарки сте збореле пример леле овие скопјаниве се срцки или колку се гадни тоа е целта на темава :pos:

Абе точно, ама секаде сум сретнувала убави дечки, не би можела да ти одвојам сеа баш во тој град има најубави, еве Скопјани си се најфраерчиња, признавам:smir:

Што имат врска темиве со љубов и секс?

Како за во мода и убавина да се...:helou:

Димче да ти ги бришам ретардираниве теми, или некој да ги префрли во играчница.

Аууу, абе тебе стварно ти е досадно :pos::pos:

Сегде има убави машки,ама искрено без навреда мислам дека во Ресен има поубави машки одколку во Битола ама само за во градот мислам не за околината(се важи и за Ресен):toe:
п.с.мислам дека темава не е за во чек дис аут треба да се премести:smir:

Абе точно, ама секаде сум сретнувала убави дечки, не би можела да ти одвојам сеа баш во тој град има најубави, еве Скопјани си се најфраерчиња, признавам:smir:
Да погодам, никогаш не си била во Битола. Не знам за другите, ама шо имало еден...:cool

Сегде има убави машки,ама искрено без навреда мислам дека во Ресен има поубави машки одколку во Битола ама само за во градот мислам не за околината(се важи и за Ресен):toe:
п.с.мислам дека темава не е за во чек дис аут треба да се премести:smir:
Остај ти преместување на теми, остави ресаните... имам слушнато дека имало некој висок плав дечко во Битола, огледалата поцрвенувале од срам кога ќе се погледнел во нив.:cool

битолааааа:drk:
Ете, учено паметно чупе. :cool

Куманово дефинитивно го држи врвот за мене.
И Тетово може да пројдат,мене не ми се по ќејф многу,ама другаркиве од другиве градови ги фалат :)
И нормално Скопје(дека таму е скоро цела Македонија)

Куманово дефинитивно го држи врвот за мене.
И Тетово може да пројдат,мене не ми се по ќејф многу,ама другаркиве од другиве градови ги фалат :)
И нормално Скопје(дека таму е скоро цела Македонија)
куманово?
кои црни машки ги има куманово? доста не ме смеј...
а од тетово вредат само девојчињата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom