Искажување Емоции преку Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Едно големо браво за откритиево.

Јас ги користам Икс Де, =/ а понекогаш и римските столбови :icon_lol:

Леле има ли поента темава? Фејсбук стана главна преокупација за некои луѓе што дури е жално, има толку многу луѓе што денот го поминуваат на фејсбук играјќи фармвил, покер и не ти знам што. Сега значи ова е актуелно, како да ги изразам моите емоции на фејсбук со смајлиња за да не изгледа педерастично поинаку...?! :nesvest:

Леле има ли поента темава? Фејсбук стана главна преокупација за некои луѓе што дури е жално, има толку многу луѓе што денот го поминуваат на фејсбук играјќи фармвил, покер и не ти знам што. Сега значи ова е актуелно, како да ги изразам моите емоции на фејсбук со смајлиња за да не изгледа педерастично поинаку...?! :nesvest:
A треба да се изразуваат емоции на фејсбук?

Смајли,смајли,смајлиииииииииииииииииии

Текстов го најдов на една страна, ме насмеа и го ставив овде за да се насмее и некој друг ,а вие темата ја однесовте од неуспешен обид да испаднете кул пошто не ве занима фб, до лекција за зависност, фармвил и седење исправен.....:toe:

Смајлињата се педерска работа во смисла -ако ставам на секој пост смајлиња значи имам некоја доза на несигурност или потреба од тоа да бидам (фин чоек) прифатен.
Ме нервира тоа што има премногу лицемерие со тие смајлиња.Сите си живееме и сите сме сложни демек ...bull's shit
Браво за темава

A треба да се изразуваат емоции на фејсбук?

Тоа си зависи до човекот, ако е сентиментален и не му е срам да си ги искаже емоциите пред другите незнам што има тука лошо?!

да се навратиме на фејсбук бисерите

Gde ste lajkovi, stig’o status??!!! xD

и нормално со ова добивате голема популарност и минимум 25 лајкови. пози4 мња :*****************************

(¯`'•.¸ ¸.•'´¯)
site se ubavi smajlinja ama ova se dvoi najdobro e jas go nauciv cel fejsbuk na ova i sega ce zborat oni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom