Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам или Ирснците го земале и го урнал авионот или е тука на форумов негде...Ќе ни го земат Американците. Они бараат вакви таленти.
оф-топик, ама и не е:
![]()
По пукањето во Флорида, САД протеруваат 21 саудиски воен кадет
Дваесет и еден саудиски воен кадет на обука во САД ќе бидат протерани од земјата по истрагата за убиството на тројца Американци убиени од саудиски офицер кон крајот на минатата година во поморска база во инцидент што американскиот јавен обвинител Вилијам Бар во понеделникот го нарече...www.mkd.mk
Да, ама дали Иран им дава контрола на САД врз своите резерви нафта?Саудијците им пукаат по бази, спонзорираат џихадистичка идеологија, 15 од 19 напаѓачи на 1 Септември имаат Саудијско државјанство битно Иран и Солејмани се терористи и опасност за Американцитеистиот тој Солејмани што главна битка водеше против ИСИС во Сирија и Ирак додека други се повлекувуваа
Да, ама дали Иран им дава контрола на САД врз своите резерви нафта?
Ме боли кур што ги молзат. Она што ме занима е како им прогледува низ прсти за подршката и финансирањето на исламскиот тероризам и ширењето на вехабистичкиот отров.Е тоа е клучот во равенкава, плус околу 40% од извозот на Американско оружје го купуваат Саудијците
За тоа Иранскиот врховен водач Хаменеи даде убав опис за Саудијците, дека Америка ги гледа само како крава за молзење![]()
Ме боли кур што ги молзат. Она што ме занима е како им прогледува низ прсти за подршката и финансирањето на исламскиот тероризам и ширењето на вехабистичкиот отров.
Mu e gajle na saudiska arabija ziveat kako vo raj se gospodari se imat mu rabotat indici I pakistanci ,samo nafta i religija drugo od nisto nemat poznavanja a I ne mu treba.samo edna rabota mi e cudna vo ta drzava ima nenormalno visok procent na dijabetis 1v u svetot.Ме боли кур што ги молзат. Она што ме занима е како им прогледува низ прсти за подршката и финансирањето на исламскиот тероризам и ширењето на вехабистичкиот отров.
![]()
Američke vlasti priznale: 11 povrijeđenih vojnika u iranskom napadu na bazu u Iraku
Nekoliko pripadnika američke vojske povrijeđeno je tokom prošlosedmičnog iranskog raketnog napada na zračnu bazu Al Asad u Iraku uprkos tvrdnjama Pentagona koji je u početku rekao da nije bilo žrtava.www.klix.ba