Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама секако дека чифутините се разочарани, оти не им се исполнуваат желбите и „пророштвата„.
Израелциве апла незадоволни и разочарани.
Што испадна сега со тој третиот храм? Тој геофизичкиот настан го одложија? Жив е тој тролејбусот уште?
Рецепт за инфлација и криза......кои ФЕД со леснотија ќе ги надополни...т.е. допечати.
Се извинувам што сум надвор од темата, што е фрката со црвената јуница?Ама секако дека чифутините се разочарани, оти не им се исполнуваат желбите и „пророштвата„.
Третиот храм веќе е подготвен за реконструкција: постојат проекти, набавени се материјали, возобновен е синедрионот, возобновено е свештенството, обновени се хоровите...мал проблем е набавката на црвената јуница како крвно жртвопринесување, а гоооолем проблем се џамијата Ал-Акса и Куполата, кои се физичка пречка за обновувањето на храмот Соломонов.
Упорни се чифутините, не помислувај дека ќе се откажат ради некој си таму незгоден Иран...
Се спреми ти изгледа за геофизичкот настан а?Пак ќе биде ебен Иран на преговарачка маса, прв пат беше ебен кога почна 12 дневната војна, втор пат кога од преговори директно од маса им утепаа цело раководство, и сеа трет пат, ќе се нацртаат со Кинесчињата на маса како гарант и кога ќе се вратат дома ќе ги товарат сосе фамилија...
Не се секирај ти за мене, гледај за тебе, јас сум одамна спремен. Имам ресурси за минимум 25 години, така да кога ќе почнат срањата ќе имам каде да одам со најблиските, додека ти си копаш очи за последното шише зејтин...Се спреми ти изгледа за геофизичкот настан а?