Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 3.234
- Поени од реакции
- 3.890
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тајмлајнот е дека до 2240 година треба да биде изграден храмот, Месијата да се врати и да воспостави ред, пошто после таа година почнува седмиот ден осносно 6000-7000 години од Еврејскиот календар, Златната Доба или денот за одмор Шабат...Прашање е кој е тајмлајнот за све ова...лесно е да се пресмета откако ќе го изградат храмот ама кога планираат да го возобноват е прашање.
Тајмлајнот е дека до 2240 година треба да биде изграден храмот, Месијата да се врати и да воспостави ред, пошто после таа година почнува седмиот ден осносно 6000-7000 години од Еврејскиот календар, Златната Доба или денот за одмор Шабат...
Во Виетнам немале од ова новово оружје што го споменуваше Трамп стратотерминатор или како и да го викашеИ во Виетнам американците беа подобри.

Какви Јутубери, какви бакрачи, види кога почнува Еврејскиот календар, еден ден господов е 1000 години... Ова си дебатираат, се е запишано во Талмудот...Ова го имаш изучувано или од јоутубериве? Искрено ме интересира од каде олку информации и работи знаете.
Автоматски споено мислење:
Во Виетнам немале од ова новово оружје што го споменуваше Трамп стратотерминатор или како и да го викаше![]()
Абе имаат америте многу работи, само смешно ми е како Јузе крка пропаганда.Ова го имаш изучувано или од јоутубериве? Искрено ме интересира од каде олку информации и работи знаете.
Автоматски споено мислење:
Во Виетнам немале од ова новово оружје што го споменуваше Трамп стратотерминатор или како и да го викаше![]()

Не се тригај. Од каде ги знаеш сите овие работи? Еве јас вака неук сум за Таламуд и за поголемиот дел од Јудеизамот и тн. Поради тоа те прашувам.Какви Јутубери, какви бакрачи, види кога почнува Еврејскиот календар, еден ден господов е 1000 години... Ова си дебатираат, се е запишано во Талмудот...
Има видео кај што Ребето му вика на Нејтанњаху да побрза и да направи нешто пошто Месијата уште не дошол а денот е скпро завршен има уште малку светло.
Абе имаат америте многу работи, само смешно ми е како Јузе крка пропаганда.
Ништо не е сигурно во оваа војна.
![]()
Jewish man feigns being attacked by pro-Palestine protesters in France
Footage circulating online appears to show a Jewish man in the French city of Nice pretending to be attacked by pro-Palestinian protesters.The man was filmed...www.youtube.com
Кои факти гостин?Ти одговара да го смешаш со јазициве на датум за кога нема да можеш мене со може да се контраш со него и пак да ги игнорираш фактите што ги зборувам. Многу глупа тактика. Мислам ако сакаш да живееш во заблуда, океј, што се однесува до мене тотално небитно. За сродни, сродни се, милион истражувања сум читал, баш поттикнат од овие тврдења дека се Европејци. Не може да се оспори нивното блиско источно потекло, сакале ние или не.
Мислам дека Франција ќе биде првата Еу земја која ќе се впушти во конфликтов.
Германија нема капацитети моментално, освен да цапета. Италија не е заинтересирана ама ич. Шпанија ја знаеме позицијата а и денеска на мое изненадување Полска се приклучи кон Шпанија со изјави дека Иран не е опасност по Европа.
Секако Франција е и најмоќна во Европа воено. Пред Германија. Па и пред Турција според мене.
АхаКои факти гостин?
Еве факти, Ашкенази (убедливо најбројните Евреи):
- нивниот мајчин јазик не е семитски, туку германски (Јидиш)
Што ти е бе чоек, се во ред со тебе?- сегашниот Еврејски е создаден којзнае како пред неколку децении, демек реконструиран според библијата (старото писмо) и понекој глинен таблет
Како ајде објасни- фенотипот е многу повеќе европски отколку било што друго
Супер- за генотипот имам поставено генетски истражувања и тие покажуаат дека ние на Балканот сме поблиски до семтиските народи отколку Ашекази Евреите, ти ако имаш други истражувања ајде да ги видиме