Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Во ред ќе се коригирам,
МОНСТРУОЗНО е да убиваш деца и тоа да го оправдуваш со религиозни или какви да се други причини!
(според Скот гаѓале како што гаѓале, кога од училиштето биле повикани родителите да дојдат по децата овие уште еднаш НАМЕРНО ја гаѓале локацијата и усмртиле деца и родители)

Погоре @fennel малкуцка подобјасни да не се повторуваме.
Малку си контрадикторен, овие кои ги напаѓам се ... ама ти повторно ги браниш или само така ми се чини?
Никаде не кажав дека јас оправдувам убивање на деца, ти тоа сам си го сврза

А што ако едните се такви, другите по автоматизам се спротивно од тоа?
Нема логика така да се гледа на работите
Ако го напаѓам исламското верување тоа не значи дека ја подржувам западната куротресина!
Треба некои работи да ги разграничиш!

Истото е кога се праи муабет за Македонија, ако кажеш нешто против дпмне си левичар и соросоид, ако кажеш нешто против комуњарата си фејк вмровски патриот
Ако кажеш нешто против левица си двете во едно
Ако кажеш нешто против ш..... си националист

Ти ебам слободата на говор кога сите само етикети лепите и не ве интересира кој што размислува
90 % со конзервативни гледишта, ве мафтаат наоколу со либерални посеротини
Тоа почна со твоите сакани комунисти, што ги браниш како они дома брашно да ти носат.
Кога кажуваш дека бандата ни го уништи народот, не заборавај да напишеш дека твојот спасител браварот им ги отвори вратите

Има еден текст од браварот до Ченто, сакаш пак да ти го приложам овде за да ти се врати меморијата за тоа што е ветено а што е исполнето?

Во врска со тоа што @fennel го пиша, исто срање друго паковање - вие мислите дека има верзии на Исламот што се арни, но вистината е дека сите се засновани на лага.

Или вие православните Христијани ќе мижите на лагите напишани за нашето верување?

Никаде не кажав дека јас оправдувам убивање на деца, ти тоа сам си го сврза

А што ако едните се такви, другите по автоматизам се спротивно од тоа?
Нема логика така да се гледа на работите
Ако го напаѓам исламското верување тоа не значи дека ја подржувам западната куротресина!
Треба некои работи да ги разграничиш!

Истото е кога се праи муабет за Македонија, ако кажеш нешто против дпмне си левичар и соросоид, ако кажеш нешто против комуњарата си фејк вмровски патриот
Ако кажеш нешто против левица си двете во едно
Ако кажеш нешто против ш..... си националист

Ти ебам слободата на говор кога сите само етикети лепите и не ве интересира кој што размислува
90 % со конзервативни гледишта, ве мафтаат наоколу со либерални посеротини
Тоа почна со твоите сакани комунисти, што ги браниш како они дома брашно да ти носат.
Кога кажуваш дека бандата ни го уништи народот, не заборавај да напишеш дека твојот спасител браварот им ги отвори вратите

Има еден текст од браварот до Ченто, сакаш пак да ти го приложам овде за да ти се врати меморијата за тоа што е ветено а што е исполнето?

Во врска со тоа што @fennel го пиша, исто срање друго паковање - вие мислите дека има верзии на Исламот што се арни, но вистината е дека сите се засновани на лага.

Или вие православните Христијани ќе мижите на лагите напишани за нашето верување?
По обичај тропаш глупости и правиш дистракции кои имаат за цел генерализација што на крајот оди во прилог на Епштајн коалицијата.

Исламот, ваков таков, не знаев дека ова е војна против Исламот, Исламот е виновен за сите зла на светот :facepalm:
Исламот не е во ред ама Христијанството е вистинската религија, кога би бил роден во Иран веројатно би зборел поинаку ама тоа е тоа што не сакаш или не можеш да го разбереш, религијата и политиката се измислени за да се манипулираат масите, и не нема никакви разлики, само тебе од твој агол на гледање мислиш дека има.

Никој не ти лепи етикета немој да ми глумиш француска собарица.

Околу комунизмот и сл, не вреди со тебе да се прави муабет за тоа не правиш елементарна разлика помеѓу идеологија и политички систем, а и е дистракција од темава.

Да се вартиме на темата.
Пред некој ден епштајн коалицијата уништија еден склад нафта или слично во техеран.
Техеран е милионски град резултатот од тоа бомбање создаде еколошка катастрофа милиони од тоа население заради токсични честици, чад и кисели дождови со децении ќе има последици, тоа е монструозно човече дали си свесен за последиците од тој чин, немој да ми збориш за ислам и слични глупости или Иранци во Австралија алоо тоа не е својствено за човек кој има свест и совест.

П.С.
Ако сум комунист тогаш во најмала рака сум агностик или атеист така да потврдува дека ти не знаеш ништо за идеологија која ја напаѓаш, па излегуваш смешен. И не е битно што сум, јас не сум тема на форумов!

Вака изгледа кластер муницијата што му задава најмногу проблеми на Израелците во моментов.
CBS News да не речите пак AI

Вака изгледа мапата на погодоци досега.

1773164810929.png

Види го бе како лаже. Други земји имале Томахавки.

Ајде редно е да каже дека завршил уште една војна и заскужува Нобелова. И така вика дека Кушнер, Вајткоф,Рубио и Хегсет се виновни :pos:

Автоматски споено мислење:

Еве може да прочита од жителите на Израел кои по неколку пати мора да се кријат во скривниците.
Ова портокалов до толку е забеган да Иван исцелителот нема да му најде лек

Ти му викаш анте, тој анте курела :tapp:

Пак си врзуваш работи по свое разбирање, продолжуваш со истите наивни тактики
Добро не се лути, следниот пат ќе ги врзувам работите според твое разбирање!

Последен пат одговарам на твој адхоминем, ако е за тема во ред инаку не е интересно.

Каков башибозук, министерот за енергетика вика дека американски воен брод придружувал танкер низ теснецот за да после го демантираат.

1000079756.jpg

Не се секирајте, сфе ќе измислат само да изманипулираат. Барем за тоа се но.1. За продавање магла. Не попусто велат во Америка е измислен маркетингот.

Не за џабе им забранија на сите приватни сателитски компании да продаваат услуги. Оти победуваат :D

Најлошо е што го манипулираат цел економски систем, и што може многу лошо ова да заврши не само по Иран.

нека им го пуштат тој хеликоптерот со ласерите од Венецуела, ќе ги заслепи иранците и ќе легнат да спијат, а после ќе се шмугнат танкерите.

Е видиш ги нема такви приказни да продаваат. Дека им свиреле ушите, крф им течела низ оли, сфеста дека им ја зел Хегсет со тетоважите и филмот дека крстоносач е во поход против Саладин.

САД барат од Романија дозвола за преселување војска, авијација и опрема... Пошто се евакуираат од Блискиот Исток.

Муката на Романците е што и они се во домет... Дали некој кажа „Еј Иран, Бондстил... БОООНДСТИИЛ!!!“ :)

The ADL is upset that people are calling the war on Iran "Operation Epstein’s Fury"

Прегледај го приврзокот 471898
Тек кога ќе слушнат дека Трамп ја нарекол епик фури за кога некој ќе ср`чал ЕП*** прво епик фјури да искачало на првите страници, не Епштајн... Ама Епштајн фјури им ги помрси рачуните. :)

@Vanlok нели рецесија ќе има заради цената на нафтата? До каде е?
Провери за месец дена, или 12.
И остај рецесијата како се дефинирала. Ќе знаеш (знаеме) и без дефиниции.

Што има тоа врска со фактот дека овие 5 дами не сакаат да се вратат во Холивуд?
Сака да ти каже дека прво, се фаќаш за најглупата можна пропаганда, и второ и тоа е доволно за да го обликува ставот они како што сакаат (читај: корисен си).

...следен пат цитирај ме за нешто што сум пишал, не за нешто што ти си интерпретирал како што ти дошло.
Буквално не можеш да објасниш зошто го имаш ставот кој го имаш за страните во војнава - без таа официјална (смешно провидна) наратива. Повремено но редовно ја повторуваш, скроз не можеш да одречеш и смешно е што се обидуваш.

Хаха твои колеги овде тврдеа дека Иранците ја убиле цела фудбалска лига. @Stefan-kobe го гледам... Женската лига ли сега дошла на ред за стрелање? :unsure:

Не се секирајте, сфе ќе измислат само да изманипулираат. Барем за тоа се но.1. За продавање магла. Не попусто велат во Америка е измислен маркетингот.

Не за џабе им забранија на сите приватни сателитски компании да продаваат услуги. Оти победуваат :D

Најлошо е што го манипулираат цел економски систем, и што може многу лошо ова да заврши не само по Иран.
Пробуваат се и сешто да го држат маркетот под контрола али прашање на време е кога ќе пукне, ако не направат договор со Иран отиде возот во провалија а САД под Трамп се неспособни да склучат договор и да се придржуваат до него така да го нае*авме сите.

Падна цената пошто вчера лажеше дека војната ќе заврши и му поверуваа. Но не е така. Така да ќе се врати пак нагоре каде шро беше ако не и више.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Исто така ниту тие 400 милиони барели нит се пуштени во оптек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom