Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да видиме кој лаже:
Прва точка: Молдавија 1
Втора точка: Грузија 2
Тета точка: мировници поканети од официјалните власти на Таџикистан.
Четири исто Грузија х
Пет: Чеченија е Русија lol х
Шест: Дегестан е Русија х
Седум: пак Русија
Осум: Пак Грузија
Девет: Украина 3
Десет: Сирија, поканети од официјални власти во таа земја.
Единаесет: поканети од официјалните власти на таа земја.
Значи сум ја изоставил само Молдавија претходно.

Е како да ти даде такво видео, не е агент на изр служби па да пушти нешто од конфискуваните телефони.
Сериозно, ова е главното нешто за оправдување што го фураат по тв? Буквално 90% од земјите посакуваат тоа. Јас како што знам САД беше во минатото тие што им соборија цивилен авион на Иран со 300 цивили, им организираа револуции и менуваа власт како што им текне, танкери бомбардираа, бродови воени чисто онака на 10 000 километри далеку од САД. Вајда не очекувате да ви пеат thank you usa, you are my best friend додека бомбардирате и убивате на 10 000 километри одалеченост.Што мислиш дека мислат Американците кога гледаат видеа од иранскиот парламент и властите како извикуваат „Death to America“?
Колку што разбрав од мои луѓе од Тел Авив, таму, горе долу е во ред, повремено има сирени но ништо не стигнува на земја. Последно зборував пред два дена. Имало еден повреден и тоа од парчиња од уништена ракета... Функционира се, луѓето одат на работа.Дај бе некое видео да видиме како тонските бомби на Иран нанесуваат значителна штета во Израел. Цел Техеран гори, едно видео нема од Израел.
Vekje imaat regresirano kako opstestvo do toj stepen da ne mora nekoe posebno orpavduvanje da se dava. Ako porano morase da isfiluvaat nekakva prica, sea vekje ne.Сериозно, ова е главното нешто за оправдување што го фураат по тв? Буквално 90% од земјите посакуваат тоа. Јас како што знам САД беше во минатото тие што им соборија цивилен авион на Иран со 300 цивили, им организираа револуции и менуваа власт како што им текне, танкери бомбардираа, бродови воени чисто онака на 10 000 километри далеку од САД. Вајда не очекувате да ви пеат thank you usa, you are my best friend додека бомбардирате и убивате на 10 000 километри одалеченост.
AIPAC, сите медиуми се во сопственост на Евреи, Холивуд исто, стриминг платформите се евреи, тие што ви ги пишуваат денес законите претежно се евреи, 90% од финансиските фирми се Евреи каде што намлатија пари со играње на берзата ама немаат никакво влијание во одлуките за војна на блискиот исток каде Израел има најголем бенефит за отстварување на нивната агенда.
Читав синојќа не ми се веруваше. Трамп е тежок демагог - како некои и на форумов овде, што да му кажат какви и докази да му покажат, тој пак ќе се просерава со очигледни лаги.
Види го бе како лаже. Други земји имале Томахавки.
Ајде редно е да каже дека завршил уште една војна и заскужува Нобелова. И така вика дека Кушнер, Вајткоф,Рубио и Хегсет се виновни
Автоматски споено мислење:
Еве може да прочита од жителите на Израел кои по неколку пати мора да се кријат во скривниците.