Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Neli si ja naucivte lekcijata ednas. Prosto prasanje, zasto bas vo Iran resi da ja opravas rabotata? Nesto plus za Ukraina da ne sakas da prasas, ili te razmrdav so odgovorot?

Која лекција не ми е јасно?

Прашањето со Украина беше наменето за јас да те размрдам тебе, тешко некако во обратна насока.

А тоа зошто баш Иран, така сакам едноставно.

Чекај, чекај, Кхаменеи во своите книги има пишувано:
“The age of legal maturity for girls is the completion of nine lunar years, and for boys the completion of fifteen lunar years.”

“It is permissible for the guardian to conclude a marriage contract for a minor boy or girl.”

Значи според тебе ОК е да се продаваат 9 годишни девојчиња за брак?

Многу неписмени луѓе гаи темава и едноставно не можат да го видат злото зашто бираат две страни а во позадина има само една страна и една цел... Ама ајде пак ќе кажам лошо е да се покажуваат бисери пред свињите...
Истото било и овде векови уназад, за да се осигураат како колектив дека популацијата ќе им расте мора вака. А за да се изборат за победа им треба многу народ....они се у егзистенционална битка. Кај циганиве го има уште тоа кај нас....не гледам дека некој се буни.
Како и да е, слаб аргумент ти е ова.

Која лекција не ми е јасно?

Прашањето со Украина беше наменето за јас да те размрдам тебе, тешко некако во обратна насока.

А тоа зошто баш Иран, така сакам едноставно.
Taka kazhi si, ni sam ne znaes zaso bas Iran. Mislenje e pregolem proces. Po nekoe video i dosta e.

Ете колку се покварени Израелците. Безобразлук невиден.

Истото било и овде векови уназад, за да се осигураат како колектив дека популацијата ќе им расте мора вака. А за да се изборат за победа им треба многу народ....они се у егзистенционална битка. Кај циганиве го има уште тоа кај нас....не гледам дека некој се буни.
Како и да е, слаб аргумент ти е ова.
Чекај како тоа не е Педофилија? Да продаваш 9 годишно девојче на некој пд 40 години за брак? А ваму збориш Епстин квалиција, па ти си болен ако не го гледаш проблемот...

Чекај како тоа не е Педофилија? Да продаваш 9 годишно девојче на некој пд 40 години за брак? А ваму збориш Епстин квалиција, па ти си болен ако не го гледаш проблемот...
Еве го истото со циганите го имаме тука, зошто не спомна за тоа?

Taka kazhi si, ni sam ne znaes zaso bas Iran. Mislenje e pregolem proces. Po nekoe video i dosta e.

Некој ни видео, таман се потстопли малку, лижи сега беспари сладолед од тој убавиот.

Тек па ако си некоја фаца во злиот Запад, бегај да бегаме.

Каде се сега СА, ОАЕ, каде е Иран?

И тоа се исламски земји, Арамко и Националната нафтена компанија на Абу Даби станаа брендови, Арамко е веќе стандард. Цел свет оди на печалба во тие земји. И никој нема проблем со нив.

Ај сеа остави сладоледот, што штитат мулите, за што им страда народот?

И едните и другите ја продаваат нафтата, а од аспект на човечки потенцијал иранците котираат највисоко. Шу праиме сеа?

П.С Требаше ADNOC да ти напишам место цело име, да ти се стопи сладоледот дури бараш што значи, дека многу паметен.

Последно уредено:
Еве го истото со циганите го имаме тука, зошто не спомна за тоа?
Абе деген, па кој ги брани циганите, ти пиша дека Иран се праведници против Есптин квалицијата... Ти си брате стварно дегенерик...

Абе деген, па кој ги брани циганите, ти пиша дека Иран се праведници против Есптин квалицијата... Ти си брате стварно дегенерик...
Абе све да ти ебам, на татко ти ли е форумов па ќе користиш такви зборови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom