Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека те дупи!

Тој всушност исто како и ти е за Епштајн кастава ;) :pos:

Глеам упатен си во педофедокастата и нивната култура, дали случајно знаеш кога и каде за прв пат во историјата, во која религија и пишани текстови/книга се ПРОМОВИРА педофилија? Можеби овие од епштајн ти ветија адренохром па ..... ама да знаеш те заебаваат, нема да ти дадат.

П:С:
досаден си со тоа бисерите, може ли да се знае кога за прв пат слушна-прочита за ваквата умотворина и каде?
Кога ја прочита, дали веднага ти стана јасна пораката или требаше некој да ти ја појасни?
Како ти би го сложил низот: автобус>шинобус>трамвај>тролејбус>трактор....
Ова чисто нафрлани поими, сложи ги по редослед.

Стватно сте многу ретардирани ликови и двајцата, како прво не ги поддржувам САД и Израел зашто знам што сакаат и што прави елитата, и зашто почнаа војна, второ си ја читал Библијата некад у живот?

Кажи ни кога ќе биде геофизичкиот настан

Некој ни видео, таман се потстопли малку, лижи сега беспари сладолед од тој убавиот.

Тек па ако си некоја фаца во злиот Запад, бегај да бегаме.

Каде се сега СА, ОАЕ, каде е Иран?

И тоа се исламски земји, Арамко и Националната нафтена компанија на Абу Даби станаа брендови, Арамко е веќе стандард. Цел свет оди на печалба во тие земји. И никој нема проблем со нив.

Ај сеа остави сладоледот, што штитат мулите, за што им страда народот?

И едните и другите ја продаваат нафтата, а од аспект на човечки потенцијал иранците котираат највисоко. Шу праиме сеа?

П.С Требаше ADNOC да ти напишам место цело име, да ти се стопи сладоледот дури бараш што значи, дека многу паметен.
Pak kje kazam, prosto prasanje, sto ti e tebe gajle kaj kotiraat i kako ziveat. Se sekiras u somajlija kako ziveat, ili sudan? Ili kaj sto kje ti kazhat.

Pak kje kazam, prosto prasanje, sto ti e tebe gajle kaj kotiraat i kako ziveat. Se sekiras u somajlija kako ziveat, ili sudan? Ili kaj sto kje ti kazhat.

Ти штом си активен на темава, не ќе да си нешто индиферентен према начинот на живеење во Иран како што сакаш да се претставиш, да преформулирам, тебе па што те загрижува промената на режимот на мулите во Иран?

Или браниш кај што и како ќе ти кажат.

Чекај малку, афирмираш дека во Иран има бракови со 9 годишни деца и тоа во највисокиот политички врв, фактички купување на дете невеста. Кажуваш дека тоа е истото што се дешава кај циганите кај нас, што е точно. И на крајот го подржуваш тоа со фактот дека така иде тоа кај нив, егзистенцијално е неопходно, што е најглупиот аргумент што сум го слушнал за педофилија. А од друга страна збориш за Епстајн коалицијата... Во најмала рака кажано, тешко лицемерие.

Можда троли збори глупости генерално (да не речам фрла бисери пред свињи) , ама за ова има поента.
Договорени бракови се тоа, ги договараат на помлади години и после чекаат до 15 год. негде....исто како и кај циганите и кај нас до пред 60 год. Затуцана религија....не ги бранам ја ама не е тоа неговото никаков аргумент у ситуација у која израелците прават геноцид на пр.

Договорени бракови се тоа, ги договараат на помлади години и после чекаат до 15 год. негде....исто како и кај циганите и кај нас до пред 60 год. Затуцана религија....не ги бранам ја ама не е тоа неговото никаков аргумент у ситуација у која израелците прават геноцид на пр.
Кој чека бе до 15 години, Ајатолахот вика на 9 девојчето е спремно, машкото на 15. Што значи на 9 години таткото може да ја продаде на 40 годишен... И ти викаш тоа е ок...

Кој чека бе до 15 години, Ајатолахот вика на 9 девојчето е спремно, машкото на 15. Што значи на 9 години таткото може да ја продаде на 40 годишен... И ти викаш тоа е ок...
Не е ОК, ама не ги напаѓа Израел и САД заради тоа туку заради фактот што им ја запалија статуата на Баал.

Види вака, пред многу години се спријателив со едно Албанче, дејче 14 години.
Лаф муабет, почнавме цицињата да ги стискаме. Покрај нас понекогаш поминуваше еден тип, она се криеше од него, ама си остануваше со мене.
Знаеш што ми рече кога сакав да продолжиме со играта поозбилно?
Овој што поминува покрај нас ми е договорен маж. Не се спротиставувам, ама татко ми ќе има проблеми кога ќе ме мажат!
Не ја омажиле, ама ја договориле на 7 години. Ти у Иран ми одиш, ѕирни околу.

Види вака, пред многу години се спријателив со едно Албанче, дејче 14 години.
Лаф муабет, почнавме цицињата да ги стискаме. Покрај нас понекогаш поминуваше еден тип, она се криеше од него, ама си остануваше со мене.
Знаеш што ми рече кога сакав да продолжиме со играта поозбилно?
Овој што поминува покрај нас ми е договорен маж. Не се спротиставувам, ама татко ми ќе има проблеми кога ќе ме мажат!
Не ја омажиле, ама ја договориле на 7 години. Ти у Иран ми одиш, ѕирни околу.
Моментално најзатуцано албанско село во Македонија во кое можеби вака ги договараат браковите е Ломница.Рашче и Радуша беа вакви ама до пред 25,30 години кога девојките имаа само основно образование завршено а сега одат и на факултет и 90% се без мантии и шамии.

Моментално најзатуцано албанско село во Македонија во кое можеби вака ги договараат браковите е Ломница.Рашче и Радуша беа вакви ама до пред 25,30 години кога девојките имаа само основно образование завршено а сега одат и на факултет и 90% се без мантии и шамии.
Еее, од Радуша беше дејчето.
Ама мислам дека требаше средно медицинско да оди, умна беше!
Копукот студираше медицина...
И да ова е пред 40+ години

Еее, од Радуша беше дејчето.
Ама мислам дека требаше средно медицинско да оди, умна беше!
Копукот студираше медицина...
И да ова е пред 40+ години
Ете ништо не е случајно,инаку тешки луѓе се и од Рашче и од Радуша и воопшто не се мирисаат со останатите албанци од други села за разлика од нив оние од Копаница се тотална спротивност.Тие 2 села се како збратимени и не ги признаваат другите албанци демек прав албанец е само оној од тие 2 села и затоа многу ретко девојка да дадат за мажење подалеку од двете села.Рашче е познато по најголем процент на доушници кои работат за тајните служби и секогаш тие знаат први кога ќе има нешто ново.Еден косовар инаку прав градски албанец кој пие и ракија и вино и пиво ги правеше од гомна подолу,викаше албанец од Рашче кога треба бира девојка за жена го зима магарето,го носи на сред село и каубојски го врти јажето во круг и го фрла,во која насока ќе падне од таму оди да зима жена.

Ама како вака нели Американците ги уништија сите бази лани и цела иранска армија неколку пати во март.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom