Иран ќе лансира астронаути во вселената?!

• Креатор на темата Креатор на темата Human
  • Време на започнување Време на започнување
Како може во рајот секој муслиман да го чекаат 72 девици...

Мислам за да биде така треба соодносот мажи спрема жени да биде 1 спрема 72...а не е така...уствари ВИСТИНСКИОТ однос е приближно 1 спрема 1.3...

Ќе фалат девици мноооогу...

Ахх кое разочарување:toe:

Ех, голем проблем, ќе надоместат:

Human напиша:
2vkf761.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Плус тоа имаат и ракети, пази, со нив ќе надоместат за девиците...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова држи вода,ама французите велат нема правило без исклучок...знаеш оној што си напика експлозив во шупчето....во сауди арабија..

Значи така...откривме една мистерија.

а за животинките...ај ќерата...они може наместо 70 пиштолџии и 2 девици(кои биле обесени на 17 години оти ги фанале како маструбираат) може сакаат реинкарнација.

Amcoo 2009 u rajot!
goat_humping.jpg

A ova mu se Omar el Faruk, Hasan el Basri, Spiro itn:

guys_sheep.jpg

A ova e Praveden:

cycling_pig_transport.jpg

Si ja nosi ljubovta doma!

P.S. Ako nekoj misli deka nema vrska so temata se laze. Po lansiranjeto na raketite u svemir, site ke si odbijat po edna devica, vakva, kako nagrada za zrtvata.

Евреите еднаш го вкусија ова

A mass grave at Auschwitz.​

Amcoo 2009 u rajot!
A ova e Praveden:

cycling_pig_transport.jpg

Si ja nosi ljubovta doma!

.
ТОЈ СУМ ЈАС А ТОА НА ВЕЛОСИПЕДОТ СИ ТИ,
ТЕ НОСАМ ДА ТЕ ОБРАБОТАМ ТАКА! ХАХАХАХАХАХАХА

Sproveden, kazi mi, dali musliman smee da primi vakcina protiv SVINSKI grip? Shto veli kuranot za toa?? I sto se desava ako musliman zakaci SVINSKI grip?

I odnesi si ja mamicka doma na bicikloto. OK.

Plus Sproveden, ne ti se cini deka siris neumesen atnisemitizam i rasizam??

Duri i na zaebancija ne e ubavo.

Праведен, го изгледа ли клипчето? Изгледај го па зборувај мајке му, и доста со овие еврејски цитати од Ал Каеда better know a religion енциклопедијата. Што врска имаше тоа што зборуваше Нетанјаху со тоа ти што го зборуваш?

I odnesi si ja mamicka doma na bicikloto. OK.
Гарфилд овој сака да те ебе. А нели педерите одат во пекол. Уствари кој ги знае. Некои од нив очигледно се надеваат на 72 машки девици :pos2:

Инаку ова за Евреиве само комплетен морон може да се храни со вакви работи.

Види, никој не вели дека 72-те девици се жени. може се сите оние неебнати машки деца кои со експлозив околу појас идеа на кафе. Шо им е битно, важно да е несвирнато шупче нели.

Прашање: пошо испоцркаа животинките, дали и нив ги чекаат 72 девици од нивниот сој животински во рајот или?

Може ли место 72 девици да добијам 72 курви? Љубопитен сум.:pipi:

Ne si vahabit, ne moze.

Ако бе...праведен ќе добие 72 мужи...(гледам ужива во сликите од аушвиц-браво!!!)

Нејсе вели Иран ќе гаѓал со тоа копиите ракети...абе у народна техника кај нас правиме подобри ракети него ли ЦЕЛ ИРАН!!!

Ма мува бе нема да помине...

СМ3

japanaegis.jpg
[/URL][/IMG]

THAAD

thaadpic1.jpg
[/URL][/IMG]

Лансирање на Arrow
arrow2s.jpg
[/URL][/IMG]

И ДИРЕКТЕН погодок на Шахаб 3.(кој е 90% СКАД...разликата е во дометот)..

arrow6s.jpg
[/URL][/IMG]

А во меѓувреме Ирак и Иран се...тепаа....Уствари Ирак го тепаше Иран,па потоа се повлекоа...оти видоа дека доброволците од иран трчаа пред минските полиња за да го ичистат пато за иранскат војска...колку мутави се ова Иранциве...абе тоа е верска лоботомија.

Еве ја познатата ирачка машинерија

која направи пуздер од Иран,па дури и уништи еден свет град за шиитите(хех свет...на садамчо гајле му е ЛИЧНо ОН НАРЕДУВАШЕ)

абе нека мафтат и нека ѕвецкат тие гардистите со фалшива оружје,од гл`а ќе им се удри цело:vozbud:

Садам си правеше статуи низ цел Ирак и мечови од Уништените Ирански тенкови и топови.....башка заробениците од Иранската револуционерна гарда беа на третман во абу граиб.

Цел Иран е Фалш.

Само САД може да го опорави....никој друг.:toe:

Цел Иран е Фалш.

Само САД може да го опорави....никој друг
.:toe:

Де, бе чоек, што ти згрешиле Иранците толку. И кои сме ние да оценуваме дека Ц Е Л Иран е фалш и дека Американците know best. Ај постави се за нашата земја - дали Македонија е фалш и само Американците (или Грците, Албанците, Бугарите, Србите) можат да не средат... Колку пати си бил во Иран, колку Иранци си запознал?

Или љубовта кон американските вредности е толку голема....

a ne znam so :drk: tolku na SAD i izrael. koja koris ima makedonija od niv??? vo 2001 iran ne gi pomagase albancite i iran nikomu ne mu ja polni glavata so galema albanija.i sto mesate tuka religija koga temava e od politika.ne zaboravajte vo kakva sredina ziveete svoite problemi ne mozete da si gi resete po na ostenatite ke gi resavate. SAD i izrael ednostavno ne im drzi ,nemozat da go napadnat na iran a ne od so cekaat da se resi po miren pat. i ako go roknat na iran so "pecurka" so mislete deka toa ke ostane samo pomegu iran i izrael ili SAD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom