IPTV STREAMING BOX

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Дали постој некој уред што можи да стрима телевизија ама под телевизија мислам лајв на канали што се познати.. Не на смарт-бокс, бидеќи сметам дека со нив неможи да се постигни телевизија постојано на исти канали.. Мислам за уредот нормално и месечно да се плаќа а не за безпари купуваш и користиш. Ми треба само IPTV бидеќи интернет имам, за макс-тв знам но таа оди само преку интернетот на т-хоум така да ако знаете некоја друга солуција од друга држава и слично Благодарам.

Сакаш да гледаш тв преку интернет на телевизор или на компјутертака?
Ако е така, тогаш разгледај го сајтов, имаш повеке опции (преку нет тв плус бокс,компјутер, смартфон, самсунг телевизор итн ) па можеш да ја избереш таа што ке ти одговара.

Последно уредено:
Сакаш да гледаш тв преку интернет на телевизор или на компјутертака?
Ако е така, тогаш разгледај го сајтов, имаш повеке опции (преку нет тв плус бокс,компјутер, смартфон, самсунг телевизор итн ) па можеш да ја избереш таа што ке ти одговара.
а што канали има ова од прлика .. ? сакам на монитор да гледам со андроид стик .. ама xbmc-то ми изгледа некако ко да не е реална телевизија

Може само треба да знаеш како ;)

Знам се регистрирав како да сум од Америка, и после пола саат на маил, ми стига да оставам број за да ми се јават и кој број да го кажам кога јас сум во МК ?

Ете ако знаеш ти кажи како.

Знам се регистрирав како да сум од Америка, и после пола саат на маил, ми стига да оставам број за да ми се јават и кој број да го кажам кога јас сум во МК ?

Ете ако знаеш ти кажи како.
Како, па на црно. Тоа се стримови. За секој корисник сопствен јузер и пас кои одат на крајот од стримот, а постои и дата база на податоци од сите оние. Толку.

Точно е од Македонија не може да се земе претплата, единствено од странство од држави кои не се од екс-ју.

Како, па на црно. Тоа се стримови. За секој корисник сопствен јузер и пас кои одат на крајот од стримот, а постои и дата база на податоци од сите оние. Толку.

Точно е од Македонија не може да се земе претплата, единствено од странство од држави кои не се од екс-ју.

Човекот бара легално не на црно.

или друг начин .. ? XBMC со navix не сум ич задоволен оти тоа стримовите работат 3-4 денови и барај пак нов -.- ако има некој плаг-ин што виситна чини кажете :)

Net tv plus неможе во Македонија.
Мислев дека може да се гледа Net tv plus и во МК со оглед на тоа дека може да се гледа на црно o_O
или друг начин .. ? XBMC со navix не сум ич задоволен оти тоа стримовите работат 3-4 денови и барај пак нов -.- ако има некој плаг-ин што виситна чини кажете :)

Со стримовите на црно така е, мора да си постојано активен за да можеш да го гледаш тоа што го сакаш.
Има уште еден иптв сервис па прашај ги далиможеш да купиш пакет од нив.

Иначе какви канали бараш, спортски, филмски, регионални ?

Друже наместиси дримбокс хд завршена прикаска

Sent from my iPhone using Tapatalk

mesto da plakas boom mesecno bolje kupi si dreambox obicen ili HD zavisi kolku pari sakas da potrosis i ke imas site mozni kanali sto postojat vo svetov da gi gledas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom