Темава е за Ајфон 6 и 6+, иначе нема за Iphone 4 ios8.x.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што зборуваш бре , а која беше верзија андроид што не ти чинел и дали си флешнувал друг ROM па да пробаш ? За ајфон освен флуидно и мазно работи и квалитетна изработка,а се друго ништо посебно .После 4 години користење на Андроид и 1-2 месеци користење на iPhone уште не знам зошто порано не сум се префрлил. Best Decision ever made.
Прво да не ме разбереш погрешно не хејтам ни еден бренд, ако не се сложуваш со моите мислења слободно игнорирај гиШто зборуваш бре , а која беше верзија андроид што не ти чинел и дали си флешнувал друг ROM па да пробаш ? За ајфон освен флуидно и мазно работи и квалитетна изработка,а се друго ништо посебно .
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
сликање материјали по факултети и не е за Нексуси ниту Sony SP и гарант ниту ајфон,за вакви работи баш ви треба Samsung Note 3/4 тоа е идеално за факултети или Нокиа Лумиа 930 или понов модел
ми треба помош не можам да го кренам софтверот па ниту да го ставам во рековери моде . Ми поплавува екранот на ристор и ми покажува ерор 27 или 9 различно шо да правам
А дали си направил Џејлбрек ? Инаку јас имам ајван 5s затоа не правам џејлбрек .iphone 5s[DOUBLEPOST=1424029931][/DOUBLEPOST]te molam ostaj mi mobilen vo poraka utre ke te pobaram @krale