Инхуа - чај за слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата MK_Devojce
  • Време на започнување Време на започнување

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Во последно време слушам многу за тој чај, доста го рекламираат, па би сакала да знам дали некој го има користено и какво е вашето искуство?

имам другарка што го користеше и помогна али после тоа пак си ги врати килограмите..значи мора после тоа цело време да се пазиш каква исхрана внесуваш итн...
според мене ниту чаеви ниту диети не се потребни..само вежбање ниш др...

Јас мислам дека никаков чај за слабење не помага имам испробано неколку и нема никаков ефект единствено што ми помага се лаксативните чаеви ама и со нив не треба да се претерва.

Го имам пиено душа извадив:pos2: пиев порано и ми делуеше а вториот пат не су ногу задоволен :nenene: го препорачувам

Чајов нема врска со слабеењето! Не знам по колку требаше да се пие ама не се слабее од тоа што имаш стаено кесичка од чај во водата, туку од самата количина на вода во организмот. При внесување на поголема количина на вода во организмот се прочистуваме од штетните материи побрзо. Затоа всушност кога ќе престанеш да го пиеш чајот пак ти се качува килажата...

ова е барем мое мислење. ако некој не се согласува нека пише. можеби и не сум во право:smir:

мојата професорка ослабна 10кг со тој чај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom