- Член од
- 28 февруари 2009
- Мислења
- 284
- Поени од реакции
- 138
Дали некој е запознаен со вадење на инвалидска книшка, каде да се обратиме и кои поволности ни ги нуди ?
Јас имам 20 години и имам инвалидитет на десната рака, номожам да ја исправам до крај и неможам да ја вртам. До сега сум била на многу прегледи по болнициве но ниту еден доктор не се нафака да ме оперира
.
Сега сакам да пробам барем да извадам инвалидска книшка, имам слушнато дека носи повеке поволности, барем за вработување.. Но незнам каде да се обратам и што поточно ми треба.
Дали некој се сретнал до сега со вакво нешто и дали има некоја информација што би можела да помогне ?
Јас имам 20 години и имам инвалидитет на десната рака, номожам да ја исправам до крај и неможам да ја вртам. До сега сум била на многу прегледи по болнициве но ниту еден доктор не се нафака да ме оперира
. Сега сакам да пробам барем да извадам инвалидска книшка, имам слушнато дека носи повеке поволности, барем за вработување.. Но незнам каде да се обратам и што поточно ми треба.
Дали некој се сретнал до сега со вакво нешто и дали има некоја информација што би можела да помогне ?