Интимни дискусии :)

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Zlobnica oti e po seriozna si dobi poseriozen podarok :D . Inaku ti si em pomlada em po sportski tip neli, pa zatoa si dobi takov podarok :wink: :D .

hahahahahah divine bila pomlada, aj gajle ti e kompliment e, ali ja postara...kako da go sfatam ova ssega a?

Dobro aj da ne nastanat nekoi kavgi ke i recam na asistenkata samo da gi smeni adresite na podarocite i sredena rabota :D :D . Sea kazete dali ste zadovolni oti Vardarce se ke napravi za negovite svalerki :?: :D

Dobro Zlobnice ne se sekiraj tvojot podarok ke bide istiot, a na Divine ke i gi ispratam tie gakickite plus i ova :D. Sea zadovolni li ste :?:

Balbwa9133.jpg

Zlobnice da znaes deka jas ke si cekam i cekam i ako ne dojdes sum ti skar :? :cry: :evil:.

скар скар скар, до година мар, ако се скараме, пак ќе се смуваме! :lol:

So pa ti sakas tuka Juzer vo nasite intimni razgovori da se mesas aj begaj tamu :D.

Се прифаќа извинувањето и новиот поклон :lol: Вардарче, остави и други нека си зборат ... нели сме симболи на верноста ... така беше муабетот Злобница? :lol: :lol: :lol: :wink:

Nema problem Divine neka se mesaat ama rabotava e so saka i Juzer da se prikluci vo svalerajov :D :D . Inaku momentalno sum i lut na Zlobnica ama momentalno ne mozam da kazam zosto bidejki imam nesto rabota, pokasno ke i objasnam nasamo nejze :wink:.

Не гледам дека сака, ама и да е така, нели е во ред со тебе да имаме уште 9 други? Ме изненадуваш ... све пољубоморен стануваш :shock: :lol: :lol: :lol:

Ne e toa problemot Divine. Problemot e so Juzer saka site zenski i svalerki da mi gi grabne :D. Mene ne mi smeta ti da imas drugi 9 ama vo tie da ne bide Juzer :D . On e ljubomoren na mene, a ne jas na vasite svaleri :D :D .

Ааааааааа ... е тоа е веќе друго ... еве јас те поддржувам и не го прифаќам за швалер ... а што имаш насамо со Злобница? Немој да ме делите ок??? :x

Rabotava e so jas ja kanam na edno mesto, a ona me ignorira :shock: :x :cry: . Inaku tebe ne te delime ne se sekiraj :D .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom