Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи за кој жанр. Еве јас тоа што го барам никогаш го нема (електронска музика). Еве и за Ману Чао тој албум Кландестино пред многу години го купив од таму и сеа скоро беше го барав најновиот го немаа. Јас лично за мене зборам.Југотон и таа после него не се доволно снабдени?
не би рекол дека ја убива музичката индустрија, има артисти за да се промовират ги шират албумите преку нет, а конкретно за у македонија, дека би купил оригинал цд од некој не толку познати групи, убаво си е да си го имаш сосе бутлег,омоти и сет комплет, али скапо е-тоа е најголемиот проблем.превише е за мене да даам 20 евра за албум.од друга страна губат артистите шо ние dowloadirame музика од нет бесплатно,али јеби га, имат они пари, ќе преживеат ,не им се ногу секирам.секогаш на групите најисплатливо им било да напраат турнеја,највеќе пари се праат, па нека дојдат да се докажат, а не некои артисти пример Бритни спирс, пеала плејбек на настап,пеза тешка,луѓето плаќат зза настап у живо ,а не караоке