Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas PPMoze li mi neko u pp poslati koju adresu sa 4k uhd kanalima?
Url i mac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ima neko da posalje Balkanska m3u lista.Hvala unapred.U P.P
Ne razumem pitanjePozdrav svima dali imate rts 4k hvalla unapred
Kako sto je meni poznato RTS 4K ne postoji ,ako mislis na Radio Televizija Srbije.Ako gresim neka me isprave.Pozdrav svima dali imate rts 4k hvalla unapred
I ja mislim da nema toga,vec samo grbavih 25fps (rts)Kako sto je meni poznato RTS 4K ne postoji ,ako mislis na Radio Televizija Srbije.Ako gresim neka me isprave.
RTS (1,2,3) Srbija nema 4K kanal ima najvise u FHD-u.kao što su članovi naveli.Pozdrav svima dali imate rts 4k hvalla unapred
Postoji RTS 4K, ima na RTS planeti. Ali tu nema ništa specijalno. Vrte se neke emisije.RTS (1,2,3) Srbija nema 4K kanal ima najvise u FHD-u.kao što su članovi naveli.
Ako ima, dali to ima na nekoj od domacih IPTV listi ili...Postoji RTS 4K, ima na RTS planeti. Ali tu nema ništa specijalno. Vrte se neke emisije.
I to nije RTS1 4K nego poseban kanal. A RTS1 nema 4K
Postoji RTS 4K, ima na RTS planeti. Ali tu nema ništa specijalno. Vrte se neke emisije.
I to nije RTS1 4K nego poseban kanal. A RTS1 nema 4K
Ne znam prijatelju ja sam iz Srbije valjda bi znaomozda gresim ni ne gledam previše tv.
Bilo je besplatno gledati za nas rejon s toga sam ranije probao nije bilo nista 4K.
Evo od sada slika sta nude od RTS-a na planeti
Прегледај го приврзокот 357675
Mile_iptv vidjao sam po nekim listama(ko će popamtiti sve te liste) kanale iz RTS planete tj.klasika,drama itd ali nisam zaista 4k,mozda gresim al ne vidim na zvaničnom mestu https://rtsplaneta.rs