#EXTINF:0,HRT 2moze nekoj m3u za HRT2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
#EXTINF:0,HRT 2moze nekoj m3u za HRT2
Bravo majstore ,čovek trazi listu ti jednokonekcijsku listu objavis umesto na pm.(ne bitno kome je trebala pomogla bi nekome barem neko vreme)
poslacu ti u toku večeri na pmmoze nekoj m3u za HRT2
Da znam mislis da bi pitao?Kako to ne znaš a imaš sliku ?
Edit tek sada primetih koh tong bla bla
Jel ovo neka apk sa listom ?
Edit 2 pomešao sa ovim dole
Прегледај го приврзокот 356748
Sto bi rekao onaj iz Audicije ; zajebo se.Bravo majstore ,čovek trazi listu ti jednokonekcijsku listu objavis umesto na pm.(ne bitno kome je trebala pomogla bi nekome barem neko vreme)
"Dve stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost, ali za svemir nisam siguran."
— Albert Ajnštajn
Автоматски споено мислење:
poslacu ti u toku večeri na pm
poslato na pm ppmoze nekoj m3u za HRT2
Što se mene tiče nije moje ni iz džepa ni u džepSto bi rekao onaj iz Audicije ; zajebo se.

...ali biće i lista sve manje barem koje rade kako valja i koje se dele..Slučaj i sa velikim brojem mac-ova da ne rade kako valja jer se postavljaju javno na hiljade...(i naravno ne koriste nikom barem ne duze vreme ,niti rade kako treba).Ista ta osoba koja objavljuje ovde moli se po drugim forumima za liste i Macove ,ne razumemBravo majstore ,čovek trazi listu ti jednokonekcijsku listu objavis umesto na pm.(ne bitno kome je trebala pomogla bi nekome barem neko vreme)
"Dve stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost, ali za svemir nisam siguran."
— Albert Ajnštajn
Автоматски споено мислење:
poslacu ti u toku večeri na pm

BIC forum ? Koji je to forum? Pozdrav!Jucer objavljeno na BIC forumu, moguci c/p...
Balkan iptv club? Nemam pojma. ne stignem nit imam vremena, ma zahebi te klanove, na kajgani nadjes, sve sto ti treba....BIC forum ? Koji je to forum? Pozdrav!
Sve imaš u PP.Ima li drugi adresi za clientportal.link:80 ??
Ako moze nekoj m3u da prati vo pp
Imaš PP.Pozdrav svima
Ako neko ima da posalje neku dobru listu za gledanje. Ako neko ima, hvala unapred[emoji106]
Sent from my SM-G980F using Tapatalk