Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meni samo nije jasno sta se podrazumeva pod full filmski ,full sportski .Da nebude na kraju full cu vas zajebati.Obično se daje i na test....na 48h,24h a daj barem na 2-3h da vidimo koliko je to stabilno i kvalitetno kad je već toliko hvaljeno![]()
.
Neka probaju i uvjere se. Oni kojima treba. Vi majtori imate vec. Test ima naravno za kupce.Meni samo nije jasno sta se podrazumeva pod full filmski ,full sportski .Da nebude na kraju full cu vas zajebati.
Pa jel se onda moze dobiti besplatni test na 24 sata...Neka probaju i uvjere se. Oni kojima treba. Vi majtori imate vec. Test ima naravno za kupce.
Vidi pmPa jel se onda moze dobiti besplatni test na 24 sata...
Koji je server u pitanju, da ti dam ocjenu, netreba mi test jer šanse da imam listu su 99,9 %Svi koji trazili test dobili.. Hvala.
Ako ima Zadruga i Parovi u Full HD kupujem odma ,bez njih sam kao bez tevea.Sportski i filmski me ne interesuju ,kod prvih sve namesteno kod drugih samo fantazija.Znaci u obzir samo Pa i Za.Neka probaju i uvjere se. Oni kojima treba. Vi majtori imate vec. Test ima naravno za kupce.
Zadruga je u FHD-u...Ako ima Zadruga i Parovi u Full HD kupujem odma ,bez njih sam kao bez tevea.Sportski i filmski me ne interesuju ,kod prvih sve namesteno kod drugih samo fantazija.Znaci u obzir samo Pa i Za.
Pise i na zidu...vruc burek,ako je po slici nije videlo FHD...
Super, jos ako ima u 4K ili UHD onda je sto posto ......hmmm da razmislim.
Oces reci da ono sto napise SFVIP player nije istina...ili...Pise i na zidu...vruc burek,ako je po slici nije videlo FHD...![]()
Ima SK 4k...Super, jos ako ima u 4K ili UHD onda je sto posto ......hmmm da razmislim.