Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jos uvijek ako neko ima m3u listu sa domacim kanalima da je stabilna moze poslati na pp. Hvala i pozdrav zaljubljenicima iptv-a

IPTV svuda oko nas a nas nigdje. Evo za one koji vole sami skenirati stalker portale plus 100 mac adresa za jedan exyu stalker Sve to se nalazi ovdje: IPTV Tools 1.3.2 Elite! - skini, gledaj, skeniraj i uzivaj :)
I ja bi sine isto jednu m3u stabilnu listu sa domaćim kanalima dok si nenađem sam ako neko želi i ima volje poslati mi. Pozdrav za sve od moje malenkosti - SportBili

IPTV svuda oko nas a nas nigdje. Evo za one koji vole sami skenirati stalker portale plus 100 mac adresa za jedan exyu stalker Sve to se nalazi ovdje: IPTV Tools 1.3.2 Elite! - skini, gledaj, skeniraj i uzivaj :)
I ja bi sine isto jednu m3u stabilnu listu sa domaćim kanalima dok si nenađem sam ako neko želi i ima volje poslati mi. Pozdrav za sve od moje malenkosti - SportBili
je li ovo crackano, probao sam converter mac to m3u, radi dobro, a skeniranje će mo studirati (nisam ni video pogledao,možda tamo ima objašnjenje)

500.png500.png

500.png

Откако ќе заврши со скенирање исклучете го скенерот и повторно вклучете.
500.png

500.png

Клик на некоја од мак адресите
500.png

Само одреденен дел од порталите /c/, stalker_portal/c/ може да се гледаат, значи не сите.

Manzera iako je plais salje avtoru "udarce"...Nista sto bi mi smetalo, posto nije moje...Al onaj osjecaj da ti netko usao u kazneni prostor :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom