Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Treba mi dobra .m3u lista sa VOD serijom Kalkanski krugovi da downloadujem, imam nekih MAC-ova ali to ne ide bez .m3u
Slao i ja ranije mnogo, kad sam bio mlađi i aktivniji, sad mi lakše daj,pa ako neko hoće poslati, baš bih bio zahvalan. Pozdrav svima!!!

Pozdrav drugari moze li i za mene jedan taj Diogen da vidim i ja sta je to hvala unapred

Jel ima neko token od hometv.ba da mi pošalje na pp. Hvala unapred svima.

Treba mi dobra .m3u lista sa VOD serijom Kalkanski krugovi da downloadujem, imam nekih MAC-ova ali to ne ide bez .m3u
Slao i ja ranije mnogo, kad sam bio mlađi i aktivniji, sad mi lakše daj,pa ako neko hoće poslati, baš bih bio zahvalan. Pozdrav svima!!!
Imaš listu PM drug...

trazim netip filmske kanale ili gora tv filmske ako ima ko neki mac za ovo da mi pošalje zahvaljujem
imas u pp pa probaj, te filmske kanale imaju serveri koji imaju geoblok pa je tesko uhvatiti koji Slovenski MAC,
od 70 hitova evo samo jedan je iz Slovenije a velika vecina iz Austrije pa ako koristis vpn javi pa posaljem neki koji duze traje

bnsLH0p.jpg

ima li ko dobre duše da mu radi diogen preko tivimate/stbemu .. verovatno samo treba user-agent od njihove aplikacije

ima li to i Tribes of Europa 2 serija

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom