promeni IP adresu ili ti je istekao MAChm, meni nece...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
promeni IP adresu ili ti je istekao MAChm, meni nece...
Poslato.Pozdravhm, meni nece...
TiviMate broj 1.Free jedna lista , 5 eura godišnje neograniceno koliko lista i hiljadu mogučnosti, ažuriranje TV vodiča, mogućnost dodavanja omiljenih kanala, multiview ,playlist editor ,picture in picture , catchup/record ,Xtreame code još mnogo togaPozdrav Svima....
Nekoliko prijedloga za android player
trenutno koristim iptv extreme i nisam baš zadovoljan svako malo se mora refesh raditi gedam mac liste
I mene zanima, premda mislim da cemo pricekati jos neko vreme, premijera bila pre 7 dana.moze li se gde, i kako, pogledati film "The King's Man"
Ima ima ali je kino snimak ,nije ni loš nije ni dobar ,najbolje sacekati na kvalitetniji.I mene zanima, premda mislim da cemo pricekati jos neko vreme, premijera bila pre 7 dana.
lepa zamisao ima torr. pirate bay odvratnu cam snimku, prevod nema/mali VBR iako je rez. ok.moze li se gde, i kako, pogledati film "The King's Man"
Zato na Netflix sv4 i Superfilm ima prevod i tako rec los Kino snimak.Zato sacekat na bolji Video ne gubit vreme na ovo.Evo primer Matrix vec se moze u Fhd i 4K gledati.lepa zamisao ima torr. pirate bay odvratnu cam snimku, prevod nema/mali VBR iako je rez. ok.