Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jbg fulao si , saphi os ima koji je sranje tako pišu , baš si se zajebo , trebao si android , jbg kupi neki box ili firestickDobar dan.
Ako neko moze pomoci bio bih zahvalan!?
Naime radi se o Filips tv serije PUS 7555 58 incha izgleda da nije android tv.Ima ss-iptv app i druge App se ne mogu skinuti ubacim listu Koja radi na drugom tv ali u filipsu Nece.Ima je u ssiptvapp otvara mi listu kanala i sve Ali ne moze da otvori nijedan kanal Samo se vrti ono kao kada Ima bufering ali slike nema.
Pa ako moze neko pomoci zahvaljujem
Evo ti opet u PP.Дали може една clientportal листа, претходнава остана без побитните фолдери... ? фала
javi se kaj mene na pm...i jas imam internet radio....почит од новото сега се занимавам со интернет радио станици и сум водител на истото па би отворил сопствена радио станица ако има добар сервер пробав на зено фм ама не ми се допадна има петстотини мегабајти да ставам музика која е премалку
Ili Lg kao sto sam ja sad uzeo. Sve mozes instalirati.jbg fulao si , saphi os ima koji je sranje tako pišu , baš si se zajebo , trebao si android , jbg kupi neki box ili firestick
WebOS ili android?Ili Lg kao sto sam ja sad uzeo. Sve mozes instalirati.
POslanodobar den pozdrav svima .. dali ima neko mkd listu hvala unapred ....