Ne nego Sky Sport DE UHD nije UKfora je to ovde gledati![]()
![]()
Sky UHD 1 United Kingdom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego Sky Sport DE UHD nije UKfora je to ovde gledati![]()
![]()
Sky UHD 1 United Kingdom
Ma i na Viasat također ali slika nekako bolja na Sky DE još sa HDRili na
V Sport UHD SE ili V Sport UHD DK
Imas u dmtn listiima li neko da mi posalje Canal+ Formula1 francuski kanal
Блокиран пристап преку get.php, сопственикот има овозможено пистап на базата само преку API. Кај некои плус cloudflare заштита.Zdravo! Imam pitanje. Kod liste sa user/pass mi rade linkovi a kad probam izvuči celu listu sa poznatim get.php.... mi server izbaci file not found. To mi se dogodilo prvi put. U čemu je problem?
Sky DE je zakon za F1 u UHD, samo ako ti smeta onaj svapski komentator onda jbg.Ma i na Viasat također ali slika nekako bolja na Sky DE još sa HDR
Ne smeta prijatelju još kada se gleda na 8K televizoru svaki komentar je suvišan mislim gledam ja i na SportKlub 4K ali Sky DE mi je bolji.Samo pogledaj albume odnosno slike.Sky DE je zakon za F1 u UHD, samo ako ti smeta onaj svapski komentator onda jbg.
Ja sam i tako gluv k'o top pa me to ne tangira niti pod razno, i tako smanjim ton.![]()
Vecina servera ima tu seriju, ne mogu ti pomoci sa macom, ne skeniram ih.ima li ko mac da mi salje ima neki iptv prodavač našu seriju Klan
Pozz... imas pp.Здраво, ве молам некој ако може да ми прати m3u листа со балкански канали, фала![]()