Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta je nitko nema ili neda?Pozdrav.. Može mac za novuiptv koji radi na stb u hr.
Автоматски споено мислење:
Može i m3u. Samo da je novaiptv
Pa ne znamo sta trazis koji pportal da izvucemo nesto,a ako je to ono sto m,islim ne preporucujem.Trazi covek 5 evra za mesec dana testiranja.Sta je nitko nema ili neda?
Mislio sam da znate kad se s tim bavite..Pa ne znamo sta trazis koji pportal da izvucemo nesto,a ako je to ono sto m,islim ne preporucujem.Trazi covek 5 evra za mesec dana testiranja.
Автоматски споено мислење:
Potvrdjujem za filmoteku,a i ne jasi nas koji povremeno i pametno se ocesemo.Mada ponegde ne sinhronizovani titlovi.
Tesko da ces da nadjes za STB.Mislio sam da znate kad se s tim bavite..
Evo ovaj mi treba... Mac za stb.. Ne onaj sto radi samo na sfvipplayer nego stb..
stalker_portal
nova-media.net
Ili m3u ako ima
digital-tv.cable-modem.orgznali neko od plavog zumbula novu adresu
nova-media ne radi u stb emu ali radi u ott navigatoruMislio sam da znate kad se s tim bavite..
Evo ovaj mi treba... Mac za stb.. Ne onaj sto radi samo na sfvipplayer nego stb..
stalker_portal
nova-media.net
Ili m3u ako ima
Odakle ti da se mi bavimo time.Mi smo hobisti,bave se ovi sto prodaju.Mislio sam da znate kad se s tim bavite..
stalker_portal
nova-media.net
Ili m3u ako ima
ili kosovotvstations.zapto.orgdigital-tv.cable-modem.org