- Член од
- 22 јануари 2017
- Мислења
- 184
- Поени од реакции
- 151
Jel radi nekome topiptv ? Nacesto mi kaze da je server down
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost ne moze se vidjeti rezolucija i ja sam trazio. Pozdrav.Hvala
Автоматски споено мислење:
hvala puno top aplikacija, da li mozda znas kako da vidim informacije o rezoluciji kad pustim kanal ili film ne mogu da nadjem tu opciju nikako.
Kako da ne koliko miliona MAC-ova trebas?
imaš oko 16700000 MAC linija 00:1A:79:XX:XX:XX (0123456789 ASCDEF) i isto toliko 00:1a:79:xx:xx:xx, to je teško oko 2x 350MB ~, i još notes ili notes++ tutorijal, neka neko ko ima brži net pošalje![]()
Ja imam sve MAC-ove od bozegrabar jos iz 2008god ali nedjelim njegovo jer sam dobio ali sve se moze sa notepad++ rijesiti.
Nije problem postati negdje taj kombo ali on ima svrhe ako spadas u porodicu meduza Turritopsis Dohrnii ili onih Koi sarana, kao ljudsko bice je malo vjerovatno da ces to obigrati u neko smisleno vrijeme.
koliko je rapaSto se mene tice odlican je i uopste nije spor a vidim da se naveliko kupuje pogotovo sa nasih krajeva
секој!!Evo neka mi kaze neko koji alat ovako pregledno da detaljnu krvnu sliku od servera ?
Прегледај го приврзокот 290796
OBEvo neka mi kaze neko koji alat ovako pregledno da detaljnu krvnu sliku od servera ?
Ob je van konkurencije , to sam 100 puta rekao. Nisi me shvatio , racunam samo ove alate napravljene iskljucivo za IPTV.OBPoslao sam ti dokaz
![]()
Evo neka mi kaze neko koji alat ovako pregledno da detaljnu krvnu sliku od servera ?
E taj i ne opterecuje previse procesor.Takodje jedan fenomenalan i efi![]()
kasan alat od člana koji je tu ..sve skenira, i stalkere, i xc i galaxy, servere koje imaju status ˝zasticenih˝.
Alat mu je deset puta bolji i efikasniji od nekih koje su napravili ˝veliki¨ strucnjaci.
Jos graficki interfejs malo da sredi i to je top... sto se tice efikasnosti svakako je top, jaci od Manzerinog.
Прегледај го приврзокот 290798
Автоматски споено мислење:
Ob je van konkurencije , to sam 100 puta rekao. Nisi me shvatio , racunam samo ove alate napravljene iskljucivo za IPTV.![]()
a ne radi se to tako da guraš 17 miliona upita he, ali to moraš imati................imenjačeNije problem postati negdje taj kombo ali on ima svrhe ako spadas u porodicu meduza Turritopsis Dohrnii ili onih Koi sarana, kao ljudsko bice je malo vjerovatno da ces to obigrati u neko smisleno vrijeme.
ajmo arene 78910