Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Koje Arene? Arene sport? Biće pored 6 Arena i 7/8/9/10? Gledam ponudu Hrvatskog Telekoma i taj MAXtv i vidim samo AS1 i AS2.

Takođe niti kakve vesti ne nalazim o novim Arenama pa mi nije jasno o čemu se radi. :)

Edit: Ahaa, u dodatnom Sport paketu su. Obožavam sve Arene, kad će na IPTV-u? :D
Vec jesu.

imaš oko 16700000 MAC linija 00:1A:79:XX:XX:XX (0123456789 ASCDEF) i isto toliko 00:1a:79:xx:xx:xx, to je teško oko 2x 350MB ~, i još notes ili notes++ tutorijal, neka neko ko ima brži net pošalje:(
Ja imam sve MAC-ove od bozegrabar jos iz 2008god ali nedjelim njegovo jer sam dobio ali sve se moze sa notepad++ rijesiti.

Attachments

• 2021-04-04_201928.png
    2021-04-04_201928.png
    6,6 KB · Прегледи: 155
Moze jedna nasa lista sa vise konekcija posto mi sve stalo Unapred hvala.
Da nezaboravim Srecan USKRS SVIMA KOJI SLAVE.

Ja imam sve MAC-ove od bozegrabar jos iz 2008god ali nedjelim njegovo jer sam dobio ali sve se moze sa notepad++ rijesiti.
Nije problem postati negdje taj kombo ali on ima svrhe ako spadas u porodicu meduza Turritopsis Dohrnii ili onih Koi sarana, kao ljudsko bice je malo vjerovatno da ces to obigrati u neko smisleno vrijeme.

Svim forumašima koji danas slave sretan praznik.

Nisam ga jos dovoljno istestirao ali po svemu onom sto sam vidio Marokanac je napravio vjerovatno najbolji iptv skener, a ujedno i najmultifunkcionalniji iptv alat koji je ikada napravljen.

Svi ovi ostali skeneri koji se vrte po netu i u opticaju su realno smijesni naspram njega, ima i stalker player unutra , m3u checker, iptv player, te jos dosta korisnih stvari poput mac generatora, proxy checkera, konvertera itd.

Od nasih autora samo slicnu stvar je uradio @emd

Preglednost , skup podataka koje ti daje, dizajn/graficki interfejs , sve je jednostavno super.

I laž je da je spor, upravo je suprotno ..radi odlicno bez bagovanja.
drug zivi u zabludi

Nisam ga jos dovoljno istestirao ali po svemu onom sto sam vidio Marokanac je napravio vjerovatno najbolji iptv skener, a ujedno i najmultifunkcionalniji iptv alat koji je ikada napravljen.

Svi ovi ostali skeneri koji se vrte po netu i u opticaju su realno smijesni naspram njega, ima i stalker player unutra , m3u checker, iptv player, te jos dosta korisnih stvari poput mac generatora, proxy checkera, konvertera itd.

Od nasih autora samo slicnu stvar je uradio @emd

Preglednost , skup podataka koje ti daje, dizajn/graficki interfejs , sve je jednostavno super.

I laž je da je spor, upravo je suprotno ..radi odlicno bez bagovanja.
Sve stoji,ali ...proveri pozadinske procese verovatno salje rezultate vlasniku.

drug zivi u zabludi
Druze, to sto si napisao ne predstavlja apsolutno nista. Ako postoji nesto sto je po tebi bolje i kompletnije napisi pa cemo prodiskutovati sta su mane, a sta vrline jednog, a sta drugog. ;)

Ako si htio reci da ti imas nesto sto nema niko, a da je bolje od ovog onda to i moze stajati. Ja sam napisao da se radi o mozda i najboljem iptv multi alatu danasnjice koji je dostupan javno, tj. koji je ugledao svjetlo dana.
Автоматски споено мислење:

Sve stoji,ali ...proveri pozadinske procese verovatno salje rezultate vlasniku.

˝Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti? ˝ :)

Druze, to sto si napisao ne predstavlja apsolutno nista. Ako postoji nesto sto je po tebi bolje i kompletnije napisi pa cemo prodiskutovati sta su mane, a sta vrline jednog, a sta drugog. ;)

Ako si htio reci da ti imas nesto sto nema niko, a da je bolje od ovog onda to i moze stajati. Ja sam napisao da se radi o mozda i najboljem iptv multi alatu danasnjice koji je dostupan javno, tj. koji je ugledao svjetlo dana.
Автоматски споено мислење:

˝Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti? ˝ :)
Pogresno si me razumeo,sve to radi i nista nije pogresno, samo on dobija na gotovo bez muke.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom