Radi normalno, problem kod dobavljaca ili u postavkama emulatora..Dali neko zna zasto Polaris 1.9e vise ne radi u cardsharing-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Radi normalno, problem kod dobavljaca ili u postavkama emulatora..Dali neko zna zasto Polaris 1.9e vise ne radi u cardsharing-u?
Imam Zaman al nisam preko njega dosao do liste , znaci i on je vuce grabberomIPTV_Zaman_NOW jel grebe ?

Da ima i 10000000000 konekcija kad je sadrzaj 0Max Connections 100.000 , nek se zna ko drži rekord
Kako u Zaman-u označiti sve linkove odjednom, ne mogu nego jedan po jedan :-(Grebe grebe

Da ima i 10000000000 konekcija kad je sadrzaj 0
 Znaci trecina dunjaluka se moze spojit na nju.
 Znaci trecina dunjaluka se moze spojit na nju. Eto, zar je ne valja vidit taman da je jedan kanal
  Eto, zar je ne valja vidit taman da je jedan kanal 
I trajnost je do 19.01.2038Sad je zbog tvog komentara 2 milijarde konekcija.Znaci trecina dunjaluka se moze spojit na nju.
Eto:

I bila je trajnost do 19.01.2038I trajnost je do 19.01.2038

a što ,jesul te ban, nemoj VLC to je najgori plejerI bila je trajnost do 19.01.2038
Ko zna kad i ko zna zasto ali popio bananu na tom serverua što ,jesul te ban, nemoj VLC to je najgori plejer

Taj konkretno ti je malo u auswinkel pa dzaba krecis.moze neko da mi posalje neki confif za openbullet konkretno za ovaj stalkerhttp://5k.ntvott.info/stalker_portal/c/ u karantinu sam i ubih se vise...hvala