Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hvala za adresuNova adresa
Sad mu posalji macКод:http://portal.resen.tv/stalker_portal/c/
Vidi Njofra ja i ti se ne mozemo mjerit,malo se raspitaj po satelitskim forumima ko sam i sto sam pa se javi klinjLegenda i nik mu ludi pero burazeru jedete neke opasne gljive.
To je istinaGdje vam sef pobjeze jeli vipovci mlatite tu praznu slamu svi. Na kraju dan aon uzima pare a vi ste botovi to vas najvise boli hhahahahhaha
"Шефе" ти си главен (виновник).овдека е вообичаено да се расправате ,,и докажувате кој е "ПОГОЛЕМ"
или пак да почнете на националана база,,,да се навредувате!
сум кажал повеќе пати,...без НАЦИОНАЛИЗАМ.....БЕЗ КОРИСТЕЊЕ НА НАВРЕДЛИВИ ЗБОРОВИ!!!
неколку пати едитирам постови.....на повеќемина,,,а полесно ми се да го избришам постот!
Na prvi pogled nikakva, a boga mi i na drugiUuuuu, primi moje sucesce ,sad je sve mnogo jasnije,pa kako mozes to da karas.
svaka cast tebi, samo postoji velika razlika izmedju mene i tebe u uredjivanju tema ovog tipa.....a razlika je sto ja ne dozvoljavam da se niko vredja ni po kakvom osnovu i svaka psovka i vredjanje je zna se ,odstranjivanje sa foruma.....ponajmanje dozvoljavam da se vredja Kajgana kao i drugi veliki forumi...a ti si dopustio da budemo nazivani svakakvim recima ,vredjani ...ako mi je i promaklo da je neko uvredio forum Kajganu ukazi mi i odmah ce biti trajno odstranjen sa foruma,a di si dozvolio 101 put vredjanje SF....овдека е вообичаено да се расправате ,,и докажувате кој е "ПОГОЛЕМ"
или пак да почнете на националана база,,,да се навредувате!
сум кажал повеќе пати,...без НАЦИОНАЛИЗАМ.....БЕЗ КОРИСТЕЊЕ НА НАВРЕДЛИВИ ЗБОРОВИ!!!
неколку пати едитирам постови.....на повеќемина,,,а полесно ми се да го избришам постот!
Hvala......@Marko Cepenkov, те молам избриши ги сите страници наназад кои се оф-топик. Од овој момент имаш дозвола после првата опомена, веднаш да го банираш секој што оди оф-топик или прикажува било какво куромерење.
Дискутирајте за IPTV. Личните проблеми решавајте си ги преку лични пораки.