- Член од
- 5 февруари 2018
- Мислења
- 177
- Поени од реакции
- 166
Kasni mu strim ili satelitskaIzgleda da burman jos gleda utakmicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kasni mu strim ili satelitskaIzgleda da burman jos gleda utakmicu
Veca si nam ti trauma sa tim ,kasni pa kasni pa kasni pa opet kasni ,sekundi ,minutei tako vec godinu i vise

Sportklub....SBB....komentator ,jadan on dobio traumu ,možda komentarisao od kuće, prenos mu kasnio.Drugo poluvreme odlicno, sve u svemu najgori veceras je bio komentator sportkluba, komentarisao je kao da je neka komemoracija a ne utakmica
Nisi Ti čuo portugalca (ArenaVision.in) 1, kuku...............Drugo poluvreme odlicno, sve u svemu najgori veceras je bio komentator sportkluba, komentarisao je kao da je neka komemoracija a ne utakmica
Samo ti teraj cirkus on već prati utakmicu Azerbeidzan- SrbijaIzgleda da burman jos gleda utakmicu
to ja da objasnim, sirokim narodnim masama sta u stvari gledaju, (narocito ako plate to sto gledaju)Veca si nam ti trauma sa tim ,kasni pa kasni pa kasni pa opet kasni ,sekundi ,minutei tako vec godinu i vise
Автоматски споено мислење:
Evo korisnici SBB_a zbog kasnjenja strima ,slike,zadobili teske traumaticne posledice ,dugi redovi ,poseta psihijatra.
Vakcine dobijaju da bi umanjili bolove .

samo vi pizdite, polako i natenaneCovek zakasnio ,vec nedelju dana nije pisao o tome
#EXTINF:-1 tvg-name="Love Nature 4K" tvg-logo="https://i.imgur.com/AzOvgkV.png" group-title="USA",Love Nature 4K USA
#EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="Clarity 4K" tvg-logo="https://i.imgur.com/A1xZDrV.png" group-title="USA",Clarity 4K

a, da ti ja nesto posaljemZato sam ja gledao na nova bh
Gledo na onoj bitki što je elmu javno objavio,al gazda je ugasi.Dobra lista.pravo mi se dopala ,pa ako neko ima bitku viška da pošalje na PP

Burmann gleda vec sledece kolo, koje ces ti gledati iduce godineIzgleda da burman jos gleda utakmicu

koju ces ti gledati sledece godineSamo ti teraj cirkus on već prati utakmicu Azerbeidzan- Srbija